| ImLost a întrebat:

Am nevoie de parerea voastră, intr-o relație e mai bine sa fii mai rece, mai indiferent pentru a merge relația? Că mie in fiecare relație mi se întâmplă ca începe să fie topite dupa mine... iar după ce ma atasez si pun suflet, după un timp se răcește de mine si ne despărțim. Sa fie chestia că la început orice relatie e frumoasa? Sau ca nu am gasit persoana potrivita? Cum e bine sa fii intr-o relație... Că mai tarziu întotdeauna ajung sa sufăr pentru că pun prea mult suflet.

Răspuns Câştigător
| SantalPorcocale a răspuns:

Problema nu-i la tine.
Ii la ele, invata din greseli si alege cum trebuie.
Si pe de alt aparte ba nu-i bine sa pui suflet nici prea mult da nici prea putin sau deloc.

10 răspunsuri:
| leiidinbanie6 a răspuns:

Nu trebuie sa fii rece, doar nu ai gasit persoana potrivita, probabil ca nu cauti unde trebuie. Alea la care faci tu referire se numesc panarame.

| Elide a răspuns:

Normal ca pui suflet si ajungi sa suferi, asta daca intr-adevar iubesti cu adevărat.E bine sa fii și un pic indiferent dar nu sa ajunga persoana de langa tine ca creada ca nu.ti mai pasa, până la urmă daca tu simti sa te comporți într-un anumit fel, fa exact ceea ce simti

| Basilievski a răspuns (pentru leiidinbanie6):

Orice fata cu care nu te casatoresti e panarama pentru tine. Nu ii mai umple pe sarmanii copii cu prostii comuniste.

| GdX a răspuns:

Intr-o relatie nu trebuie sa fii rece pentru ca nu va tine. Tu esti inca la varsta adolescentei. Ei bine, e varsta la care fetele si baietii cauta mereu ceva mai interesant. Din pacate pentru tine, tu nu ti-ai gasit inca jumatatea.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Basilievski):

Comunismul se poate baga in dos; nu in orice raspuns, aparent inteligent!winking laughing tongue

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa fi tu.
In momentul in care esti tu iar fata nu se desparte de tine atunci poti sa fi sigur ca aceia e persoana potrivita.

| stef87 a răspuns:

Cu timpul o sa te maturizezi si o sa vezi ca flori sunt peste tot, asta nu inseamna ca trebuie sa le mirosi pe toate. Nu trebuie sa pui atat suflet de la inceput si sa speri atat de mult, sa-ti faci iluzii, sau chiar sa-ti impui sentimente fara sa cunosti persoana. E foarte ok daca esti comunicativ cu persoanele, fa-o in continuare, dar vezi ca trebuie sa mai ai si prietene, colege, nu doar iubite! Fetele au afectivitatea mai dezvoltata decat baietii si intodeauna vei risca sa cazi in capcana impresiei ca iti ofera acele gesturi pentru ca e indragostita de tine, cand ea de fapt asa se comporta si cu un catelus!
Ai rabdare, cunoaste persoana/ele, nu iti face sperante si nu iti impune sentimente (altfel vei risca sa te minti pe tine insuti si vei refuza sa judeci defectele sau sa accepti ca nu e persoana dorita). Aparentele inseala, iar frumusetile uneori iti orbesc viziunea incat nu vezi defectele.
Pe de alta parte, trebuie sa intelegi ca multi/e "se plictisesc"; asta inseamna ca nu stiu sa aprecieze ceea ce tu oferi si urmaresc de obicei "noul" si nu stabilitatea. Poate ca tu nu stii cum sa oferi acea stabilitate si te dai prea mult in spectacol (sau chiar sufoci prin afectivitatea ta).
Gandeste-te doar ca atunci cand e sa gasesti ceva cu adevarat, nu vor mai conta artificiile de la inceput, ci intelegerea, stabilitatea si picatura (dar constanta) de afectiviate din mult temuta rutina.

| ImLost explică (pentru stef87):

Frumos scris. multumesc mult

| Violleta2022 a răspuns:

In nici un caz nu recomand sa fii "mai rece" sau "mai indiferent", pentru ca risti sa-ti pierzi iubitul sau iubita.
daca nu iubetsi persoana respectiva, da-i pace, dar niciodata nu sta intr-o relatie de flori de mar, ca nu fericesti pe nimeni.
Cand priveste sa arati omului ca-l iubesti, fa-o cu toata inima, cum este normal si sanatos, daca nu vrei sa suferi dupa aceea.
Prostia si smecheria se platesc cu varf si lacrimi multe.
Nu stiu cine va invata sa nu aratati ca iubiti, sa nu spuneti samd ...ca-n final, ajungeti sa fiti parasiti, din prostia voastra.
Fiti sinceri si spuneti lucrurilor pe nume, fara sa mintiti, sau sa va ascundeti, ca sa nu suferiti si sa fiti parasiti.
Alta ineptie scrisa aici:
"Că mai tarziu întotdeauna ajung sa sufăr pentru că pun prea mult suflet".
Sa-mi fie cu iertare, dar nu pot spune decat: total bullshit!
Cand iubesti cu toata inima si iubirea este reciproca, nu ajunge nimeni sa sufere, dimpotriva, se incheie cu bine relatia, printr-o casnicie si viata lunga alaturi de perosna iubita.
Am peste 30 de ani de casatorie si am pus tot sufletul si inima in relatia noastra, atat eu cat si sotul si uite, ca nu suferim nici unul, dimpotriva, suntem f fericiti.
Eu nu stiu dupa ce criterii si prosti va luati de veniti cu asemenea idei, taman bune sa va distruga orice relatie fericita.
Mai lasati minciunile si ascunzisurile, daca nu vreti sa pierdeti in viata oameni care posibil va iubesc cu toata inima. Fiti sinceri si lasati ascunzisurile!

| Danny28 a răspuns:

N-ai ce să faci. Vei muri singur și virgin.