Ești sigur că te iubește?
Din câte ai zis nu prea pare interesată de relația voastră.
Ar trebui să stai de vorbă cu ea.
Pai eu zic in felul urmator: daca va certati in fiecare zi, e clar ca nu sunteti pe aceeasi unda, si daca nu faceti ceva constructiv in iubirea voastra, adica sa va intelegeti, nu exista alta solutie decat fiecare sa se duca pe drumul lui. Din cate imi spui, parerea mea este ca ea s-a cam plictisit de relatia asta, vrea altceva. Iubire pentru tine nu cred ca mai are, chiar daca a plans, poate a plans din orgoliu sau altceva, nu din iubire. Asa ca sfatul meu e sa te intalnesti cu ea si sa stai de vorba despre relatia voastra sa vezi ce gandeste ea despre relatia voastra, si sa luati o decizie.
Prietene: NICIODATA nu crede ce iese pe gura unei muieri. INTOTDEAUNA uita-te la fapte. Muierile pot plange la comanda fara motiv, doar ca sa starneasca mila. Plansul ei este un circ. Repet, plansul ei ESTE UN CIRC IEFTIN! Si-o trage cu altcineva si te tine aproape ca un fraier pentru atentia si interesul care il oferi ei.
Ce ar trebui sa faci sa te desparti de ea? MEGASIMPLU. II spui ca este o nesimtita si ca in tot acest timp si-o trage cu altii. Daca avea real interes fata de tine, nu o oprea nici apocalipsa sa se prezinte la tine si sa-ti ofere cel mai animalic sex imaginabil. Iar apoi rupi contactul complet cu ea. COMPLET. Nu raspunzi la telefon, nu raspunzi la mesaje. II dai block sau ii dai cu "seen". Tu ai indoieli si esti amarat degeaba. Tu traiesti din speranta care ea te alimenteaza. Plange dupa tine, iti promite marea cu sarea. Iti ofera suficient cat sa-ti tina interesul pentru ea treaz SI ATAT. E o narcisista, o nesimtita si o profitoare. Profita de naivitatea ta. Asculta la mine: SI-O TRAGE CU ALTUL. Baga la cap: si-o trage cu altul!
Are pe altcineva, e clar i si bate joc de tine, si tu ai pus sentimente degeaba ea e cu altul. Uită o.
Eheheee...lumea asta virtuala, este ca visul pe care il ai noaptea, crezi ca e adevarat doar atunci cand visezi, dar cand te trezesti vezi ca totul a fost desertaciune. Ia mai gandeste-te, o iubire este virtuala? sau este ceea ce este intre 2 oameni. care se vad fata in fata, care abia asteapta sa se vada, care abia asteapta sa isi vorbeasca unul altuia? ce crezi tu ca este iubirea?
Salut. Nu si-o trage cu nimeni. E din scoala cu mine, ii intreb cam zilnic daca o viziteaza baieti, si nu e asa. e cuminte.
Doar ca nu vrea sa se vada cu mine, si e destul de nasol. gen sa nu ne vedem, si suntem din acelasi oras
Cineva totusi este in peisaj devreme ce nu te mai vrea. Fie ca si-o trage efectiv sau doar simbolic premiza e aceeasi. Te-a inlocuit, chiar si mental cu altcineva.