Vestea buna este ca o sa treaca, vestea proasta e ca o sa dureze. Stiu ca e rau dar trebuie sa iti pui un targhet sa treci peste fiecare zi cu fruntea sus si la un moment dat o sa se vada lumina.
Probabil nu iti permiti un terapeut asa ca aminteste-ti ce prieteni ai, ia legatura cu ei asta e o eprioada in care ai nevoie de oameni in jurul tau, nu o sa fie usor dar pari un tip puternic. O sa treaca.
Fix un psiholog te poate ajuta... si o noua relatie. Nicidecum TPU unde media de varsta e de 12 ani
Psihologul e exact omul de care ai nevoie: unu' care stă și ascultă tot ce debitezi tu ca să-ți descarci sufletul.
Trece cu timpul, să știi, dar fără durere nu se poate.
Esti tanar ao toata viaya inainte pentru a gasi alta prietena, pentru a lua legatura cu prietenii vechi si pentru a ti gasi si alt loc de munca. Ocupa ti timpul cu ceva placut, filme, carti, nu rata nici o ocazie de a iesi in oras, nu pleca din Bucuresti, te poti duce acasa in vizita
Situaţia ta nu este atât de neagră, oricât de naşpa vezi lucrurile acum. Singura soluţie e să îţi trăieşti suferinţa. Nu te forţa si nu te aştepta să treci peste de pe o zi pe alta. Poate dura luni sau chiar si ani să treci peste lucrurile grele din viaţa ta şi sa ajungi la o mulţumire. Taie cheltuielile cât poți de mult ca să îţi permiţi chiria. Nu te muta la ai tăi că o să te plafonezi groaznic. Nu renunţa la sală. Nu te grăbi să treci la altă relaţie, însă poţi încerca ceva aventuri pe site-urile de matrimoniale. Nu îi scrie fostei indiferent de cât de mult ai vrea. Înarmează-te cu răbdare. Urmează un proces lung pri care trebuie să treci. Partea bună e că din lucrurile astea vei evolua. Când se va sfârşi ciclul naşpa, vei fi un om mai ok.
Am trecut și eu prin ce treci tu acum. O relație lungă te izolează de prieteni și lume. Pe mine m-a ajutat mult să merg la psiholog, fără nu știu cum treceam peste. Îți recomand pe dr Buruș Adelina, vorbește cu ea. Are și un site adelinaburus.ro. Toate cele bune!