| TheSheeker a întrebat:

Am nevoie si eu de niste raspunsuri. Eu si prietena mea acum 2 saptamani ne-am inceput viata sexuala. Ne-am protejat desigur, dar ea a inceput sa mearga de la un timp la baie foarte des, desii erau niste "alarme" false. Pe langa asta, sangereaza putin. Astazi am incercat sa facem dragoste, numai ca am observat niste sange si ne-am oprit. Din ce cauza pot fi sangerarile? Va rog raspunsuri cat mai concrete daca se poate, suntem foarte panicati! Va multumesc.

5 răspunsuri:
| AlexXxAndeR120896 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu te iei dupa adolescenti si sa mergi la un doctor adevarat:p

| bombonica22 a răspuns:

Orice fata vrea sa fie ingrijita, probabil o fi fost sa isi faca nevoia ori sa se mai de acu parfumuri/ uleiuri frumos mirositoare pentru a te incanta pe tine. Ea a observat ceva nu se duce doar pentru a te evita sau a nu mai face dragoste cu tine.
In privinta sangerarii nu prea am idee ce ar putea fi o rupere de polip uterin, sau infectie pe col. ar trebui sa faca o vizita la medicul ginecolog, noi nu avem de unde sa stim ce poate avea decat unele concluzii.

Succes, sper ca te-am ajutat.

| izuca333 a răspuns:

Curiozitate:cati ani aveti?

| TheSheeker explică (pentru izuca333):

17

| BeBe_9214 a răspuns:

Sangerarea este din cauza ca nu i s-a rupt complet himenul.Mie mi-a curs sange si aa oara si putin si a3a oara, deci nu va speriati.