| Biiaaaaa a întrebat:

Am nevoie urgenta de sfaturi sad!
Imi place de un baiat.este un baiat special. Lui nu-i prea pasa de mine. ce ar trebui sa fac sa-i pese? cum ar trebui sa-l abordez?
Ajutati-ma!

8 răspunsuri:
| oOoBrBoOo a răspuns:

Pai incearca se te dai pe langa el sa ii atragi atentia sa mai vorbesti sau incearca sa faci ceva sa se gandeasca la tine ma pe scurt incearca sa fiti prieteni si dupa aceea spune-i sa il placi si daca te place si el veti fi impreuna iar daca nu. nu-ti face griji sunt multi baieti pe lumea asta plus ca nai nimic de pierdut daca incerci sa fi prietena cu el iar dupa aceea sa incerci sa fi cu el.

| Biiaaaaa explică (pentru oOoBrBoOo):

Sunt prietena cu el. Si eu am incercat sa-l fac sa-si dea singur seama ca-l plac. Dar el ori refuza sa-si dea seama... ori pur si simplu nu ma place. Si eu nu prea mai stiu ce sa fac

| NnDWtf a răspuns:

De ce e asa special? A inventat dry cooker?
Lasand gluma la o parte, fa-l sa te observe, aranjaza-te cand iesi afara (dar nu sa-ti dai cu tone de machiaj sau sa umbli in "chiloti" pe strada ca ti se pare tie ca esti mai atragatoare, ca nu esti, semeni cu o curva in hainele alea si nu o sa ii pese de tine, doar o sa se uite la tine, atat).

| UngUrU777 a răspuns:

Fetelor nu va mai uitati dupa baieti astia ei nu merita iubirea voastra, asta e dragoste orbeste da nu-ti dai seama!

| ℓαυяα a răspuns:

Daca spui ca ai incercat sa il faci sa isi dea seama ca-l placi, si nu a reactionat, poate nu e interesat de tine, si te vede doar ca pe o prietena si nimic mai mult happy

| Biiaaaaa explică:

Si eu ce ar trebui sa fac sa-l uit? Sa nu-mi mai pese? happy

| onasis1961 a răspuns:

Intra-n gasca lui de prieteni,si fa-te placuta, fii amuzanta, atragei atentia, si poate, poate...nu se stie.BAfta!

| AllyutSsa a răspuns:

Buna happy
Eu ti-as zice sa nu renunti, adica nu se stie niciodata ce se va intampla. Incearca sa gasesti diferite lucruri pe care le aveti in comun.
Am citit unele comentarii si te-as sfatui sa- vorbesti exact cum vorbeste el cu tine. Daca pare dezinteresat fa si tu la fel... asta doar ca sa-si dea seama cum te simti tu in acele momente.Nu trebuie sa o ti asa mult timp, doar pana va face ceva sa vezi ca ii pasa...
Bafta happy