anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgenta de un raspuns! In timp ce ma masturbam mi s`a rupt ata,asa spun eu, mi-a curs multisor sange, si imi este firca sa se intample ceva...Am 15 ani...se intampla ceva? Trebuie sa merg la un medic chirurg sa ma consulte? Funda pentru cel mai complex raspuns sad

Răspuns Câştigător
| epurasu a răspuns:

Sa te speli cu ceai de musetel- igiena maxima!- ai fost prea dur tu cu tine insuti happy nu se intampla nimic, dar daca vezi ca nu se vindeca da du-te la medic!

5 răspunsuri:
| aimspeşăl a răspuns:

Nu se poate intampla nimic doar ca nu mai esti virgin... daca esti foarte ingrijorat ai putea sa mergi

| ArmywCode a răspuns (pentru epurasu):

Ceai rece sau cald? Cum vad daca se vindeca? Se cicatrizeaza? ...cam in cat timp? O sa mai am potenta sexuala?

| epurasu a răspuns (pentru ArmywCode):

Cum il suporti putintel caldut zic eu --cand se vindeca nu mai curge sange si se cicatrizeaza -dureaza cateva zile-asta nu are nimic cu potenta ramane asa cum ai avut-o! in general baietii au problema cu ejacularea rapida dar asta nu are mare legatura cu problema ta de acum.

| ArmywCode a răspuns (pentru epurasu):

Mersi mult frate, dar am o jena ca nu mai sunt virgin la 15 ani blushing sad

| epurasu a răspuns (pentru ArmywCode):

Nu-ti fa probleme- altii fac sex cu anii si nu li se rupe ruptul atei nu e important-daca ai facut sex si nu ti s-a rupt nu poti zice ca mai esti virgin!-nu esti virgin din simplul fapt ca ai facut sex-asa se pune problema la baieti-la fete e cu totul altfel lor li se rupe himenul e ca un sigil peste locul in care baiatul face sex-daca acea pielita (himen se numeste) nu mai e acolo inseamna ca fata a facut sex.