| AndreiXD07 a întrebat:

Salut TPU, am o anume situatie din care cred ca voi regreta mai tarziu sau poate ca e doar in mintea mea. Ideea e ca sunt intr-o relatie online cu o fata de peste 4 luni. Ne intelegem bine, mi-a demonstrat de multe ori ca ma iubeste dar eu consider ca ma inchid mult in mine daca am o relatie de genu si risc sa pierd o experienta reala de viata, ce as putea sa fac? In accelasi timp nu mi-as dori sa renunt la ea pentru ca e sensibila, a trecut prin anumite probleme si traume cand era mica, plus de asta are anumite probleme medicale care cred ca se pot agrava. Astept raspunsuri, multumesc!

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Daca simți că ea e persoana potrivită ar trebui sa te deschizi mai mult, până la urmă nu poți să fii într-o relație daca nu îți deschizi sufletul pentru acea persoana.
In mare parte ți-a zis bine Violetta dar eu te-as sfătui să te vezi și în realitate cu ea(daca îți permite timpul).
O întâlnire fata in fata cu ea ar consolida și mai bine relația voastră.

| AndreiXD07 explică (pentru LordCristobal):

Nu avem posibilitatea sa ne cedem suntem inca minori eu am 16 ani aproape ea mai are o luna doua si face 14. Si eu chiar îi fac conplimente si se bucura cand i le fac i-am spus chiar si ce simteam eu cu adevarat ceva aseamnator cu ce am spus aici doar ca cand îi zic despre asta parca incearca sa nu imi zica nimic sau sa ignore deci asta inseamna ca o ranesc sad

21 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fara sex salbatic relatia nu merge

Răspuns utilizator avertizat