Daca simți că ea e persoana potrivită ar trebui sa te deschizi mai mult, până la urmă nu poți să fii într-o relație daca nu îți deschizi sufletul pentru acea persoana.
In mare parte ți-a zis bine Violetta dar eu te-as sfătui să te vezi și în realitate cu ea(daca îți permite timpul).
O întâlnire fata in fata cu ea ar consolida și mai bine relația voastră.
Nu avem posibilitatea sa ne cedem suntem inca minori eu am 16 ani aproape ea mai are o luna doua si face 14. Si eu chiar îi fac conplimente si se bucura cand i le fac i-am spus chiar si ce simteam eu cu adevarat ceva aseamnator cu ce am spus aici doar ca cand îi zic despre asta parca incearca sa nu imi zica nimic sau sa ignore deci asta inseamna ca o ranesc
Ma deschid doar ca simt in unele momente in care sunt trist si la pamant? si au fost unele momente cand am vrut sa renunt si i-am si spus asta si am inceput sa o intristez sa o fac si pe ea sa se simta prost si sa îi vina sa lesine. Acu chiar nu inteleg de ce ma aflu in nebuloasa asta ma refer ca vreausa renunt sa imi gasesc pe cineva in real da in accelasi timp parca sufletul ma opreste sa fac asta
Stiu poate ca gandesc cam complicat, ma consider complicat
Pai nu ca imi este frica sa fiu ferict si in al doilea rand nu ma pot lua in brate ca e la distanta
Sica ea va fi nefericta stiind ca nu mai vb cu ea si ca am ales pe altcineva
Inteleg ce zici dar ea este o fire sensibila si nu stiu eu imi doresc sa o ajut sa fie vesela pentru ca ea are si o fire asa mai depresiva probabil ar fi mai bine sa mai astept sa ii fiu alaturi pana cand se va maturiza si ea mai mult si va vedea altfel viata eu sincer daca mi ar zice mama ia trenu si viziteaz o eu chiar m as duce
Pai o ajut pentru ca de cand ne-am cunoscut ea este mai fericita si mandra de mine poate ca asa este bine sa fac acum si poate in tinp imi voi gasi si eu o iubita in real astept momentul nu caut persoane pentru ca nu vreau sa fiu dezamagit si tot atunci va fi si fata asta cu care vorbesc mai matura si ma va intelege mai bine de ce nu pot ramane
Pai o si iubesc dar nu ma simt nici fericit pentru ca ma gandesc ca mi-as dori pe cineva fizic sa fie langa mine nu ca profit
Stiu mereu am simtit de fapt ca tin la ea si imi e draga ca ma ajut asa ma simt mai fericit dar peoblema e ca ea simte iubire reala si eu acu incerc sa o fac sa inteleaga ca o relatie la distanta nu exista dar ea o simt ca e dezamagita mai spune si,, a fost frumos cat a fost " ea inca nu gandeste destul de matur ca si mine
Ideea e ca ca poate ca uneori mi-e greu sa fac diferenta intre ele doua pentru ca nu prea am avut ocazia sa ofer ce este bun in mine unei fete reale nu a tinut niciodata prea mult si au fost putine care le am cu cunoscut in real?