| JohnSeed a întrebat:

Am o anumita problema si vreau sa stiu daca e ceva ce se va rezolva de la sine in timp sau daca e ceva mai serios. Nu pot sa "dau la o parte" toata pielea de pe varful penisului meu pentru ca este prinsa de capat cu o "ata". Pe scurt, nu pot sa decalotez complet penisul decat in anumite momente si si atunci pentru scurt timp. Se va rezolva acest lucru cu timpul sau e vorba de ceva mai serios? Am aproape 16 ani, daca conteaza.

Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Fraul preputului, asa numita ata, este o bucata de piele prin care preputul (pielea de pe penis) este prinsa de gland. Asa e normal sa aiba toti baietii.

"Ata" baietilor nu este un fel de himen, care se rupe la prima partida de sex de exemplu. Nu e un semn de virginitate si nu se va evapora ca sa dispara.

Pielea se trage complet de pe gland numai daca esti circumcis. Atata timp cat fraul nu-ti creaza probleme cand te masturbezi sau cand faci sex nu e nici o problema.

Daca crezi ca o decalotare completa te ajuta la ceva poti merge la un medic urolog.

O vizita la medicul urolog sau la cel de familie este recomandata si daca suferi de fimoza. La fimoza pielea este ingustata si nu se retrage complet de pe gland (fara sa se rupa ata).

6 răspunsuri:
| VenomMMA a răspuns:

Salut, pai tu vorbesti de celebra ''ata'' pe care o au toti barbatii. O sa se rupa dupa primul contact sexual sau pe parcurs. N-ai de ce sa-ti faci griji. Si eu am avut. Nu puteam s-o ''intind'' pana la capat. So... pune-te pe treaba si ai sa vezi cum se rupe si o sa poti ''dezveli'' complet podoaba ta. laughing

| seth2016 a răspuns (pentru VenomMMA):

VenomMMA, bun venit in clubul ignorantilor. rolling on the floor

| VenomMMA a răspuns (pentru seth2016):

Nu-nteleg la ce te referi...

| seth2016 a răspuns (pentru VenomMMA):

"O sa se rupa dupa primul contact sexual sau pe parcurs." Serios? rolling on the floor

| VenomMMA a răspuns (pentru seth2016):

Si ce-ai fi vrut sa spun? Nu este adevarat?

| eusebiu27 a răspuns:

Sa fiu sincer pe mine unele intrebari mai ales de pe aceasta categorie au inceput sa ma sperie