Frumusetea nu e totul, nici pe departe..., eu cred ca merita sa-ti incerci norocul, iar daca ea refuza si pune atat de mult accent pe aspectul fizic asta e, las-o ca ea pierde, las-o sa-si gasesca un "fotomodel" care sa o insele, sa o bata si sa se imbete ca un porc, ca dupa aceea ea sa poata suferi ca nu a vrut sa fiti impreuna.
P.S.Nu toate femeile pun pret pe ascpectul fizic.SUCCES!
Fa-ti probleme de ce ai in cap nu de cum arati! mereu se crede ca aspectul e totul insa asta e o minciuna ordinara! eu am 40 de ani si daca iti arat o poza cu mine te strici de ras! crezi ca m-a impiedicat sa am acces la ce doar gandesti ca te refuza?)))
Depinde mai fiecare fata ii place de un baiat aparte. du-te si incearca nu ai nimica de pierdut mult noroc
Nici eu nu sunt cea mai frumoasa persoana de pe Pamant dar stiu ca aspectul fizic nu e cel mai important.
Daca esti om cu ea nu animal iti zic eu ca o sa te accepte. Daca nu te accepta (dupa ce te-ai purtat frumos cu ea) inseamna ca e o proasta si ca nu poate trece de aspectul fizic.
P.Saca ai "putina burta" si vrei sa nu ti se mai vada ia-ti tricouri largi nu pe corp.
Daca nici tu nu te simti bine in pielea ta, iti dai seama ca nici ea nu o sa te accepte.