Fiindca subconstinetul tau este mai destept decat mintea ta. Prietena ta este inca un copil, are doar 15 ani, este ilegal, imoral si nebunesc sa o supui la perversiuni sexuale. la varsta asta, ea inca nu are discernamant, nu stie ce e bine si ce este rau, dar tu ai 17 ani si ar trebui sa ai putina grija de ea. In plus, ceea ce aveati de gand sa faceti era infractiune (din partea ta) si urma sa se lase cu inchisoare. De aceea, probabil ca subconstientul tau te-a oprit de la a-i nenoroci viata acesteti fete si, inevitabil, si pe a ta.
Daca vrei sa ai o prietena atat de mica, trebuie sa renunti complet la idei sexuale. NU faci sex de nici un fel cu o fetita de 15 ani (daca nu esti bolnav psihic, evident). O lasi sa implineasca macar 17 ani si jumatate si apoi va ganditi la sex. Ai primit un avertisment de la propriul tau sufiet care nu vrea sa fie tarat intr-o fapta atat de nenorocita. Ai grija!
Nu sunt profi dar pot sa incerc sa iti explic. La baieti e ceva specific ca prima data sa nu reuseasca(Nu la toti). Posibil tu erai foarte excitat. Si totul trec mai repede. cred ca pauza asta care ai fascuto pentru a pune prezervativul a avut un efect negativ. De asta dac veti incerca din nou, incearca sa te controlezi. Si nu te supraexcita macar pina nu iti pui prezervativul. Si bravo voua ca va protejati. Multa bafta
In primul rand multumesc pentru sfaturi.In al 2-lea rand tin sa spun ca a fost ceva spntan dar in acelasi timp controlat.Am simtit ca era pregatita.Stiu foarte bine ce riscuri sunt.Iar in legatura cu sexul anal nu este o fantezie sau o perversiune de-a mea, am vrut sa o fac asa pentru ca ea dorea sa ramana virgina dar in acelasi timp sa faca si sex. Daca faceam ceva imi asumam raspunderea 100%. Pana la urma banuiesc ca stiti si dumneavoastra..sa fim seriosi cati oameni pasesc in altar virgini?
In primul rand nu mai este virgina de vreme ce a avut contact sexual, ci este femeie. Nimeni nu ar putea sustine ca ar fi virgina.
In al doilea rand legea considera ca ea nu este pregatita si te va pedepsi daca continui (cu inchisoarea). Stiu ca poate acum ti se pare ca merita sa stai 5-6 ani intr-o inchisoare numai pentru o partida de sex cu fetita asta, dar crede-ma ca pe termen lung iti va distruge viata si nu merita (asta inseamna sa-ti asumi 100% raspunderea: sa respecti legea si sa fii pedepsit asa cum ea prevede pentru fapta ta).
In al trilea rand: putini oameni pasesc la altar virgini, dar 99% din oameni respecta legea si nu violeaza fetite de 15 ani, pe motiv ca li se pare ca sunt pregatite. sa stii ca 90% din violatori simt ca femeia respectiva isi doreste sa fie violata si totusi nu e asa.
Ce spun eu este sustinut de relatia necontrolata a corpului tau: lipsa de erectie. daca n-o sa-tia sculti constiinta si trupul, n-o sa asculti nici legea, atunci ai sa pierzi mult in viata.
Apropos, fiind minora este in custodia parintilor. sa-ti asumi responsabilitatea inseamna sa discuti in prealabil cu tutorii ei. daca n-ai facut-o, atunci nu ti-ai aumat nici 1% din responsabilitatea de a incerca sex cu ea.
beausingurlamasamea întreabă: