| BleuMarin a întrebat:

SALUT TPU! Am o intrebare. Cred ca un baiat ma place, dar nu sunt sigura. Nu a dat semne foarte clare. Adica, doar a ales de cateva ori sa stea cu mine in banca la scoala sau m-a rugat insistent sa ma mut eu cu el. Si, de obicei, cand sunt singura, vine la mine. Dar nu vorbim cine stie ce. Ce parere aveti? Si ce ma sfatuiti sa fac daca aflu ca ma place? Mai important, cum aflu daca ma place?. uneori trec cateva zile pana sa mai vorbim, dar dimineata, cand intru in clasa, e cu ochii pe mine. FUNDA

9 răspunsuri:
| matesanosa a răspuns:

Poate ca are nevoie de cineva dupa care sa copieze sau sa ii faca temele! probabil ca tu inveti bine si el nu! sunt multe cazuri daca ne dai putin mai multe detalii si probabil te putem ajuta cu un sfat mai bun

| HailSithis a răspuns:

E clar ca te place trebuie sa vorbesti normal cu el amical si apoi sa-i spui ceva de genul:Ba tu ma placi sau te prefaci(Daca devii prieten cu el si aflii ca nu te place va lua intrebare ca o gluma)Funda!

| jenykk a răspuns:

Crede'ma si eu sunt in aceeasi situatie, eu am facut ceva : i'am spus in fata ca il pllac, adica a fost faza asta: un coleg l-a intrebat daca ii place de mine si el a spus ca da, dupa m'a intrebat si pe mine si i'am zis si eu da, sfatul meu : pune pe o prietena sa faca ce a facut si colegul meu, cand va vede impreuna in banca sa vina la voi si sa il intrebe pe el, daca zice da, spui si tu dawinking asa ca te sfatuiesc sa te grabesti pana nu ti'l ia altawinking :* succes

| BleuMarin explică (pentru matesanosa):

Nu cred. nu e genu' asta. Da, invat bine. el nu asa grozav, dar nu alearga dupa note. Nu mi-a cerut niciodata teme.

| Nightfall a răspuns:

Ar trebui sa renunti la rusine si sa-l intrebi direct, o data cand sunteti doar voi doi. Spune-i ca ai impresia ca el te place si ai vrea sa stii daca asa si e. Asta in cazul in care si tie iti place de el, fiindca evident ca ar fi aiurea ca el sa-ti spuna ca da si tu sa nu-i poti raspunde la fel, dupa ce practic l-ai incoltit pentru un raspuns. Iti urez bafta.

| matesanosa a răspuns (pentru jenykk):

Buna si varianata asta imi place dar cum e timid/a 80 la suta nu au sa racunoasca si mai bine o sa zica nu! ca daca nu ar fi timid/a ar merge si ar intreba direct ce il freaca sau nu?

| matesanosa a răspuns (pentru BleuMarin):

Atunci este clar ca te place! preia tu initiativa ia-l incetuc si vezi ce reactie are si isi va da si el drumul stai linijtita se va simti in largul sau cand va afla ca esti si tu interesata de el si nu numai el de tine!

| barbascu a răspuns:

Te pot ajuta id meu ellatuyyo69

| HailSithis a răspuns (pentru BleuMarin):

Fa ce-am zis eu plz plz plz plz plz merge 99:9999999999999999999999999999999999 noua