Probabil ca fata te place, dar nu te vede ca un posibil iubit. Poate esti friendzoned (ca si mine de altfel) sau poate a zis asta pentru ca nu a vrut sa strice relatia de prietenie.
Eu cred ca cel putin te place, se simte atrasa de tine.Cunoasteti-va mai bine.O poti invita la un suc, inghetata, prajitura, sa va plimbati ca sa puteti povesti mai multe pentru ca numai astfle va veti cunoaste mai bine si ve-ti vedea punctele comune pe care le aveti.
Probabil ca fata are o anumita atractie sau simpatie pentru tine, iar cand a mentionat ca sunteti doar prieteni. nu cred ca a vrut sa ii spuna prietenului tau ce simte pentru tine.Cel mai corect lucru care poti sa il faci e sa te intalnesti cu ea si sa ii demonstrezi asta... Odata ce o sa vada ca i-ai spus tu ceva sincer, nu prin intermediul prietenilor, o sa cresti in fata ei.Si da. orice e posibil, nu renunta prea repede. perseverenta e atragatoare pentru fete.
Nu mai crede in filme si incepe sa traiesti in viata reala, nu de alta, dar vei fi dezamagit si nu e in regula sa suferi din cauza asta. Este posibil sa te placa, dar termenul de "iubire" iti e necunoscut si tie si prietenului tau si il folositi in necunostinta de cauza.
Friendzone. Am observat. Friendzone inseamna ca aceea fata/baiat respectiv/a nu vrea sa treaca la gradul de iubit/a ci sa ramana la prieteni.
Asta cred si eu. una e cand ii spui tu direct ceva sincer, si ii ceri sinceritate, si alta e cand cineva spune ca altcineva ar fi spus ceva si apoi se cere de la tine un raspuns direct.
Spune-i-o tu, personal. Fetele gasesc asta sexy, un baiat curajos. Ce s-ar putea intampla? in cel mai rau caz sa primesti acelasi raspuns ca pe net. Desi cred ca ai sanse foarte bune.
May the force be with you!
E posibil să te placă, e tipic unor fete să se prefacă că nu te văd dacă te plac.
Nu inteleg nimic. Nu inteleg nici oamenii astia care au o placere, sunt dependenti de fb sa faca prostii de astea, exact cum sunt dependentii de tigara sau droguri.
Scuza-ma, dar de ce nu faci primul pas odata la telefon?
Sa o iei la discutii in mod gentil si sa obtii ceea ce vrei de la ea?
Mutubal întreabă: