| roberttrif079 a întrebat:

Salut tpu.am o intrebare pentru voi si dau raspuns celui mai bun raspuns. Mai inainte am jignit o fata mai rau,ca ea a inceput cu jigniriile,as vrea sa imi spuneti o metoda cum sa i cer iertare,sau cum sa fac sa ma ierte sau sa uite,ca is sarbatorile si nu as vrea sa fie suparata pe mine,

Răspuns Câştigător
| AnneღU a răspuns:

Pai in primul rand, fii un gentleman si spune-i " scuze, am fost prost. Stiu, nu asa se vorbeste cu o fata, dar chiar nu stiu unde mi-a fost capul. Tot ce vreau sa te rog, e sa ma ierti pentru momentele astea neplacute, fa-o pentru prietenia noastra. promit, ca nu am sa mai reactionez asa. Uite, se apropie craciunul, hai sa nu lasam ura sa stea intre noi. " Parerea mea e sa incepi asa, asumati tu vina si gata... Bafta!

3 răspunsuri:
| Loreddana a răspuns:

Ma uit la raspunsurile date de toate paparudele si vad din nou ca toata lumea ii tine partea fetei. Ceea ce nu ma surprinde deloc.
Mai baiete, daca ea te-a jignit prima, de ce sa iti ceri tu iertare? Ca ce chestie? Vrei sa te umilesti in fata ei? Chiar asa mult va place voua baietilor sa va degradati, pentru a obtine o partida de sex? Fii mandru, daca ai putina demnitate, las-o pe ea sa-si ceara iertare, din moment ce ea a inceput cu injuriile.

| AmaToaRea a răspuns:

Cere-ti scuze happy

| emily76emily a răspuns:

Pai clar ai facut o mare greseala cand ai jignit-o dar daca tine la tine o sa te ierte. Te duci si iti ceri scuze si ii dai si o floricica