Pentru inceput o puteti face in pozitia misionarului (tu peste ea) dar sa ii pui o perna sub fund ca sa stea mai comfortabil si ca penetrarea sa fie mai usoara (ea fiind la inaltimea corespunzatoare)
Totusi, ca sa o doara mai putin va avea nevoie de un preludiu (sa fie foarte excitata) inainte sa o introduci.
Ca sa isi ia gandul de la "durere" in timp ce o penetrezi usor ai putea sa o pupi pe gat sau pe sani (daca o pupi pe gura se va opri in momentul in care o introduci-ca sa tipe sau sa geme)
Ai putea intre timp sa ii spui si niste cuvinte frumoase - esti superba, cat de frumoasa esti, te ador si asa mai departe! Sper ca ti-am fost de folos!
Super! bravo!
O pui pe spate, te joci cu limba doar daca vrei si apoi usor usor usor dupa care sa se spele foarte bine si gata, aveti grija ca o sa o doara cateva zile si o sa mai sangereze si chiar daca tipa un pic asta e mai bine spargio bine
Nu cred ca iti poate da un raspuns exact! o sa vedeti voi atunci cand o sa incepeti ce pozitie o sa fie mai bine pentru ca,sa se simta cat mai comoda.tu trebuie sa fii delicat si sa fii gata sa intrerupi la cererea ei. daca nu mai esti virgin stii c ai de facut,dar ea nu stie, asa ca acorda-i atentie si nu o forta daca decide sa se opreasca! aveti grija de protectie, ca nu e de gluma! cu bine si aveti grija de voi!
Pai. aici te pot ajuta... iubitul meu si cu mine vrem sa ne incepez si noi viata sexuala. uite cateva lucruri care te-ar putea ajuta: sa incepeti k de obicei, un sarut imbratisare, etc. sarut-o pe gat, apoi pe tot corpul. excit-o la maxim! Fa-o sa se ude bine. n-o va durea asa tare. incearca sa stai tu desupra, ca sa coordonezi miscarile, Nu fi brutal, incearca putin, pe rand. Sigur n-o va durea asa tare, si ii va placea. Succes!
Informeaza-te despre preludiu, nu te grabii in timpul actului,vorbeste cu ea,sarut-o, mangai-o, fii bland. totul trebuie sa vina de la sine, succes.
Un preludiu cat mai lung si mai excitant, apoi la partea penetrarii, treptat. Si chiar in momentul penetrarii nu inceta sa o exciti, cu saruturi in zonele ei erogene ( ar trebui sa le stii, ca doar e prietena ta, nu a mea ). Succes.