Daca astepti sa vina ea la tine sa-ti spuna sa fii cu ea, astepti degeaba.Nu e greu,apropie-te de ea,zambeste-i si intreab-o daca vrea sa fie cu tine,fiindca tu vrei sa fii cu ea! N-o sa te manace!
Ti-e rusine sa-i spui? Scrie-i un biletel micut si pune-i-l in buzunar,in penar,oriunde,dar sa fii sigur ca te vede cand faci asta,ca sa nu cada in alte maini.
Fa-o sa rada,fii politicos,arata-i ca o consideri diferita de celelalte si, sa fiti fericiti! Nu te ineca intr-o lingura cu apa! Hai, curaj!
Tu de unde esti sigur ca te iubeste daca nu o cunosti, gandeste mai intai si viseaza dupaceea. Treaba cu frica depinde de tine sa o abordezi sau sa o lasi ca un caz pierdut.
Cum sa te iubeasca bah? oricum fara curaj nu faci nimic vorbeste cu ea cu tupeu fara sa-ti fie rusine sau altceva CU FRICA RAMAI SINGUR TOATA VIATA! fetele din cate stiu eu nu te omoara daca vb cu ele
Spune-i, n-are cum sa iasa rau. p.s :fetelor le place ca un baiat sa le iubeasca pentru. ceea ce sunt ele.
Invit'o la un suc... vorbitzi dsp voi.in special dsp ea.km ce ii place ei.ce iti place tie. Dupa discutzia asta te vei simti in largul tau. Sper ca te'am ajutat. Fundaaa?