anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mare problema. Stiu ca probabil nu o sa ma credeti, dar e adevarat, desi mi-as dori sa nu fie. Am auzit ca numai barbatii sunt poligami, insa se pare ca si eu sunt. Adica sunt indragostita de mai multi barbati deodata. Primul este unul cu care sunt intr-o relatie, ma inteleg foarte bine cu el. Al doilea este un baiat blond cu ochi albastrii de care ma simt foarte atrasa, al treilea este profesor la o scoala vecina, iar pe al patrulea il iubeam cel mai mult, insa a trebuit sa ma despart de el fiindca ma trata f. urat. Important: niciunul nu stie ca sunt poligama si ca sunt indragostita si de altcineva! Nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma! Dau funda celui mai bun si lung raspuns. Si nu faceti misto-uri, eu vorbesc serios!

Răspuns Câştigător
| UrbanGurlx a răspuns:

E doar o perioada, o sa iti treaca si o sa fie ok. Pana atunci incearca sa te stapanesti singura pentru ca vei fii vazuta ca o fata rea, ca sa nu zic altfelhappy.Si mai bine incearca sa iti pastrezi sentimentele pentru actualul.Stiu ca asa sunt unele fete.ce nu gaseste la unul cauta la altul dar tu lasa placerile fizice si mai ales placerile prostesti deoparte. de fapt lasa toata iubirea aceasta imposibila cum ar fi baiatul cu ochi albastrii, profesorul sau ex-ul. Ex-ul e ex..profesorul e profesor.iar baiatul cu ochi albastrii nu isi are rostul.Nu cred ca vrei sa iti striic relatia sau sa umblii din floare in floare iar apoi sa suferi din cauza lumii pentr ca ti-au pus o eticheta.Gandeste-te bine inainte sa te aprinzi fata de cineva.winking

9 răspunsuri:
| IonutRonaldo7 a răspuns:

Fara suprare, dar esti cam curva laughing
Dami si mie id tau de mess sau nr de telefon big grin

| TymbarkCo0L a răspuns (pentru IonutRonaldo7):

laughing

| IonutRonaldo7 a răspuns (pentru TymbarkCo0L):

laughing

| GabiArian22 a răspuns:

Lasati-o ma ( pentru mine ) laughing lol ce figura esti fetito

| Ayethusa a răspuns:

Salutare!

Mimi ( din cate am inteles ca te cheama ), ceea ce simti, in functie de varsta, nu este anormal. Mai ales daca esti in perioada pubertatii, ceea ce crezi ca ti se intampla este foarte okay. Acest timp este in special pentru castigarea de experiente si cunoasterea de sine. Eu consider ca tu acum incerci de fapt sa gasesti ceva ce-ti place tie.

Problema cu poligamia devine intr-adevar serioasa, cand vorbim de nivelul de casnicie.

In final, eu consider ca nu este nimic gresit cu asta, atat timp cat nu cazi in plasa contactului sexual pe nepregatite.

| Onn3 a răspuns:

Serios? Pe bune ma stai si tu cu unu, pe ala de care esti atrasa e doar atractie fizica, profu il simpatizezi.Cred ca esti adolescenta iti joaca hormonii feste.Stai calma si incearca sa fii numai cu unu o sa iti revii.

| CrissuCristina a răspuns:

Pai...mie nu mi se pare ceva anormal, pentru ca asa sunt si eu, am iubit si sunt indragostita de unul dintre cei mai apropiati prieteni ai sai straight face si am inceput sa ma racesc de iubitul meu din cauza acestui baiat, cu care vorbesc ore in sir la telefon, atunci cand ar trebui sa vorbesc cu iubitul.Dar sfatul meu este sa lasi deoparte toata dragostea asta, mai ales cea fata de profesor si sa continui cu actualul sau poate cu baiatul cu ochi albastri daca nu il mai iubesti pe actual...si ai grija k lumea sa nu te eticheteze drept "curva"cum se intampla de o bicei daca schimbi iubitii prea des.
Fundita? puppy dog eyes

| Oana92 a răspuns:

In primul rand lasa profu` in pace ca deja am vazut anul asta 2 cazuri la tv si ne-am cam plictisit, in al doilea rand lasa-l si pe ala care te trata urat ca nu te merita, in al treilea rand pologami sunt barbatii care au mai multe sotii nu care sunt indragostiti de mai multe femei si pot fi si femeile poligame(in Romania poligamia e ilegala). In ultimul rand nu esti poligama, esti doar nehotarata. Fa-ti o lista cu defectele si calitatile primilor 2 si pune-le in balanta si vezi care merita! Bafta!

| Vampire12300 a răspuns:

Iubire in 3 =sex in grup