| Andrei1811 a întrebat:

am o mica-mare problema, acum 2 luni i-am zis unei fete ce simt pentru ea, i-am zis intr-un mod romantic aici nu are ce sa imi reproseze, pana acum primeam raspunsuri gen: Da, si eu simt la fel pentru tine sau opusu, nu ma suparam, dar am primit un raspuns ceva de genu: Si eu te iubesc, dar nu asa intens cum o faci tu...Nu am mai vorbit 3-4 saptamani, pana ce mi-a scris: Buna, imi era dor de tine, asa am inceput iar sa vorbim. Inca mai vorbim, ea in unele zile e mai apropiata in unele mai distanta(Fetele). Ce sa cred? Oare in aceea pauza de 3-4 saptamani a realizat ca a gresit prin raspunsul ei? Daca ii zic iar ce simt, o sa par disperat? Oare ea crede ca putem fii "amici" nu prea cred in prietenile astea intre fete-baieti, mai ales ca stie ce simt pentru ea. Ce pot sa fac? Multumesc anticipat happy

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Clarifica cu ea problema asta, noi ne putem da cu parerea aici pana miane, dar tot nu te ajuta cu nimic daca nu vorbesti cu ea!
Este posibil sa o faca din plictiseala, este posibil sa se fii gandit si sa vrea sa schimbe ceva in relatia asta.

| neutrino a răspuns:

Ia-o mai usurel si mergi cu ea la un film, la un spectacol, dau pur si simplu la o plimbare prin parc.

| seth2016 a răspuns:

Andrei1811, iubirea se simte. Tu ai simtit iubirea ei?

Daca tu te indragostesti de o fata nu poti sa astepti acelasi lucru de la ea. Poate sa simta ceva, sa fie atrasa de tine daca e cu tine. Poate nu simte pasiunea. Nu prea are ce face aici. Nu exista buton declansator.

>> Oare in aceea pauza de 3-4 saptamani a realizat ca a gresit

Nu cred ca a facut vreo greseala. S-a razgandit. Fetele se mai razgandesc.

>> Daca ii zic iar ce simt, o sa par disperat?

Daca nu vezi la ea vreo pasiune pentru tine, nu e cazul. E de ajuns sa-i spui ca te simti bine cu ea. Nu te grabi.

>> in unele zile e mai apropiata in unele mai distanta

Gandeste-te ce faci tu diferit in zilele astea. Cand sunteti impreuna va influentati reciproc. Poate te lamuresti.

Pe de alta parte poti sa o intrebi: Ieri te-am simtit aproape de mine. Azi parca esti mai distanta. Daca e sincera cu tine o sa-ti spuna ce e cu ea. Daca nu vrea sa stii poate e mai bine sa nu stii.

Bafta!

| Kira5854 a răspuns:

E posibil sa fi realizat ca te place, dar e probabil si sa fi facut pauza aia pentru a te distanta si a te opri ca pe un prieten, iubitul meu ( inainte sa fie cu mine iar unde e cazul si acum) daca simtea ca o tipa care ii era prietena incepe sa se dea la el o ignora timp de 2-4 saptamani, dupa care vorbea cu ea, daca ea continua, o mai ignora o luna-2, pentru a pastra cu ea doar o prietenie

| Printesa10TM a răspuns:

Cred ca si ea te place. Poate in acea pauza si-a dat seama de sentimentele ei pentru tine. Nu o sa pari disperat reamintindu-i. Vorbeste cu ea. Petreceti timp impreuna. Am fost in situatia ta. M-am certat mult cu acel baiat(el mi-a spus ca ma place), dar am trecut peste(cred ca si el) si suntem prieteni. Ne comportam ca si cum nimic nu s-a intamplat. Bafta!

| RoxanaGhost a răspuns:

In acea pauza a realizat ca te-a suparat prin raspunsurile si comportamentul ei copilaresc si de aceea vrea sa-si indrepte greseala.