| ma3ryian a întrebat:

Am o mica mare problema. Prietena mea nu a mai facut-o de un an si nu reusesc sa o penetrez. Se uda dar e foarte stramta. M-am chinuit azi doua ore si degeaba. Ce sa fac? Am inceput sa radem amandoi.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Degetica, degetica. Si iar.....degetica. Pana se largeste si.....intra. Succes! big grin

7 răspunsuri:
| ma3ryian explică (pentru corbulalbrosu):

Ms asa o sa fac happy, cu un deget era ok incerc cu doua si lubrefiant dupa. II dau eu de cap laughing)))

| Freya1 a răspuns:

Ai auzit de lubrifiant?

| ma3ryian explică (pentru Freya1):

O sa incerc asa happy mersi

| Emilian65 a răspuns:

Cu un preludiu prelungit si cu o lubrifiere bogata, cu tact, rabdare si intelegere, poate reusesti sa o penetrezi si sa aveti un act sexual reusit.

| ma3ryian explică (pentru Emilian65):

Trebuie happy o iubesc enorm. Va fi bine happy am rabdare happy se simtea putin deaiurea dar am facut-o sa inteleaga ca e normal si ca avem timp happy zile grele si frumoase dupa laughing Multumesc.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca esti baiat istet, curat si rabdator, o mangai mult, ii dezmierzi clitorisul finut, incet, ai sa vezi ca daca reusesti sa o aduci la orgasm, se va putea relaxa si poate dupa o pauza si iar bine stimulata, vei putea accede.

| ma3ryian explică:

Multumesc tuturor. A fost bine pana la urma desi aseara eram disperat. Vorba aia a treia oara a fost cu noroc happy