| AlexDinTimis a întrebat:

Am o mica mare problema. Recent am fost intr-o excursie si m.am indragostit. Nu prea am avut curaj sa ii spun asta dar intr-un final i.am spus. Ei bine, i-am spus ca mi-a atras atentia si ca as vrea sa incercam sa ne cunoastem. Toate bune pana cand vorbim ce vorbim si imi spune ca s-a despartit acum ceva vreme de iubitul ei si ca nu ar mai vrea o relatie prea devreme. Am inteles, i-am spus ca sunt de acord si ca vedem ce va fi. Apoi, am invitat-o in oras, insa tot imi spune ca nu prea are timp. Pana la urma mi-a zis o zi in care poate. Pana aici nu e prea bine. Ca sa o impresionez, m-am gandit sa ii fac un mic video despre ce simt eu fata de ea ( la asta ma pricep, sa fac video-uri). Credeti ca ii prea devreme sau? Mentionez ca avem amandoi 15 ani si ca dupa fundul ei umbla foarte multi.Am impresia ca Dumnezeu ma pune mereu pe hard mode. Ma rog, deci nici nu stiu pana la urma care ii problema aia, doar ca imi e frica sa nu incerce cu altul fara ca macar sa imi dea o sansa. Sa ma laud si eu acum, cam cu fiecare fata cu care am vrut sa fiu, am fost. Dar acum parca m-am indragostit in adevaratul sens al cuvantului si imi e teama. Sfatuiti-ma si pe mine ca simt ca o sa disper de gelozie si chestii trestii. Multumesc!

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu nu te invata sa ai gagici la 15 ani, el te invata cum trebuie sa le faci fata ca sa nu suferi in viitor, nici acum sa nu suferi dupa ele.

| AlexDinTimis explică (pentru mgtow):

Da, am inteles. Dar mi-e teama sa nu o pierd, nu ca as fi castigat-o, insa e super ok fata.Are tot ce astept eu de la o fata: suflet bun, inteligenta, rabdatoare, sensibila etc. Imi tot trec prin cap scenarii, cum ca nu vrea nici sa ma vada sau sa ma auda. Imi e si frica sa ii scriu pe facebook.

| Cupcake a răspuns:

Cucereste-o, fa-o sa se gandeasca la tine in asa fel incat chiar daca ar vrea sa fie cu altcineva, sa nu poata.

| AlexDinTimis explică (pentru Cupcake):

La asta ma pricep (laudam-as). Dar se gata mini-vacanta asta si dupa vine scoala. Nu o sa prea am timp si na... Plus ca sunt vreo 10 dupa fundul ei si are de unde sa aleaga. De unde atata noroc pe mine. Poate unul dintre, o saruta si se indragosteste pe loc. Ce fac atunci?

| Cupcake a răspuns (pentru AlexDinTimis):

Nicio fata cu capul pe umeri nu se indragosteste de la un amarat de sarut. Nu suntem in filme, totusi. Daca chiar iti place atat de mult de ea, iti vei face timp cat sa o cuceresti si dupa stii ca e a ta, nu ti-o mai poate sufla altul.

Si daca place pe altcineva deja?

Iti va spune in momentul in care vede ca vrei sa o cuceresti.

Dar faza cu "nu vreau o relatie prea curand" nu insipira ceva dubios?

Iti dai seama ca orice fata dupa ce se desparte de prietenul ei zice asta. Dar zicem chestia asta, pentru ca noi ne-o impunem. Daca s-ar ivi ocazia, am incepe o noua relatie.

Acum am inteles. Deci ea imi spune mie ca ii plecata toata ziua(cu altu`) si ca nu are timp de iesit si dintr-o data si-a gasit unul in zona ei si vrea o relatie, fara ca macar sa il cunoasca sau ceva de genul. Acum 5 zile s-a despartit de acel baiat. Acum nu stiu, sunt mai gelos de felul meu si imi trec tot felul prin cap.

Am uitat sa spun. Da, normal ca o sa lupt sa o cuceresc. Totusi daca ea, intre timp isi gaseste pe altul, sigur nu ma voi baga intre ei. Insa nu as vrea in niciun fel sa o pierd pentru ca nu e ca restul. In plus, astazi mi-a spus ca nu stie daca are timp sa mai iasa, dar ca vom iesi in timpul scolii. Bine, toate bune si frumoase, si eu ies cel putin toata ziua cand am ocazia, dar totusi unde ar putea sa mearga intr-o saptamana, zi de zi. Acum o sa ajunga sa imi spuna ca ii scoala si nu are timp.Da-o incolo de treaba, sunt in clasa cu ea, daca imi zice ca nu are timp, chiar nu o mai cred. Si daca iasa pe afara, hai ca inteleg, nu e nimic, merg si eu in zona ei si putem vorbi.

| AlexDinTimis explică (pentru AlexDinTimis):

Pardon, sunt in clasa paralela cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e prea devreme, exista sanse sa o indepartezi. Cu video-ul acela ii cam fortezi mana iar daca deja te-a refuzat de cateva ori inseamna ca nu e chiar inebunita dupa tine. In plus, sunt sanse sa pari disperat.

Mai pregateste terenul, mai iesi de cateva ori cu ea, pana vezi ce si cum.