Incepi cu "Buna"
O tii de vorba, o intrebi de una alta, ii arati ca esti interesat de ea.
Si ai grija la gramatica, greselile in scris costa!
Treaba e simpla daca esti frumos,bogat,popular fetele roiesc in jurul tau, daca esti urat,saracie,timid nu roieste nimeni,nu e vorba de cum le vorbesti, e vb de interes,ele ca si noi sunt atrase de baieti frumosi noi de fete frumoase,nu conteaza gramatica, conteaza fizicul, asa ca investeste in tine, in fizic, in cariera, in popularitate ca concurenta e mare, fiecare fata e mereu abordata de alti, ala cel mai frumos o va avea
Andrei,plecând pe drumul asta,cel a de cuceri fete,trebuie' sa știi că e mult mai complex decât pare și nu o zic sa te descurajez,ci vreau doar sa te fac conștient de faptul că lumea în care trăim este diversa și și reacțiile oamenilor sunt diverse.
In primul rand,ți-aș recomanda să-i atragi atenția printr-o remarca drăguță.
De pildă,dacă călătorește sau ii place sa călătorească ii poți spune ceva gen: "Buna,am văzut că ai vizitat x loc, cum ți s-a părut, ți-a plăcut?" și dacă vezi că se implica in discuție ii poți povesti și tu o experiență în care ai călătorit în acel loc sau într-un altul, dar din care te-ai ales cu multe amintiri și aici poți găsi alte subiecte precum ce-i place sa facă în timpul liber, ce gen muzical asculta și așa mai departe, încercând să te mulezi pe ceea ce îți dă ea.Adica dacă îi place un gen de muzica și dacă îți place și ție,recomanda-i piesele tale favorite,poți să o rogi să-ti dea și ea piesele ei preferate și așa mai departe.
Sau dacă are multe poze cu ea și îți place o anumită trăsătură,ii poți atrage atenția cu un compliment,dar sa fie sincer și încearcă ca după ce ii captezi atenția să te comporți normal,dă-ti voie să greșești.
In al doilea rând, trebuie' sa fii interesat de ce zice,ce face și să-i arăți empatie,că o înțelegi. Poti sa ii povestești experiențe din viața ta,ii poți spune și un mic secret ca sa arăți că ai încredere în ea,dar nu în primele zile de conversație,in timp.
In al treilea rând,fii creativ,încearcă să te mulezi pe ceea ce ai și folosește-te de asta. Daca știi să scrii versuri,scrie-i o strofa, tachineaz-o dacă e deschisa la asta.
In al patrulea rând,să știi că refuzul e ok,deci nu trebuie să renunți dacă o fata îți dă cu flit,pur și simplu scuza-te și du-te spre următoarea țintă.
! De asemenea,fii atent la gramatica (fetelor le plac băieții deștepți).
Nu fi prea deschis cu ea,o să dai impresia că ești disperat, spune-i lucuri treptat.
Nu o jigni daca te refuza.
Chestia asta cu buna, ce faci, denotă lipsa de creativitate și fetele trec cu vederea astfel de băieți pentru că mai au și pe alții în lista care tot același lucru zic.
Asculta mai mult, vorbește mai puțin, interesează-te de viața ei.
Și cam asta e in mare, sper sa te ajute!
Păi, ce poate fi mai frumos decât simplitatea?!
O să te uimească, dar ai să vezi că simplitatea e cea mai frumoasă și chiar și de alea, care tot voi ziceți, bărbații că sunt bitches sau mai știu eu ce, o să te uimească ce simplu vei intra la inima unei fete. Iar dacă nu intri cu acel bună, nu te speria, nu e musai pentru că tu ai avea ceva ci pentru că poate fata e prea complicată, are și ea traumele ei sau da, atunci într-un final ni e deloc interesată. Și dacă nu e, atunci nu ai nimic ce poți face, doar să o înțelegi și lași în pace, fără a ți scade ție încrederea în sine.
Ce vreau să-ți transmit e că, orice ar fi, nu trebuie să-ți pierzi tu încrederea în tine doar pentru o gazelă, chiar două, trei. Indiferent pe ce ai pus ochii, că mai bune fizic și spiritual sau mai slabe. Dacă te ajută cu ceva , atât pe tine, cât și pe toți care suferiți când vă gândiți voi băieții sau fetele la cineva și ăia nu vă dau atenție, gândiți-vă că eu întârzii la muncă aproape zilnic, în condițiile în care mai sunt și profa și am avut n conflicte cu oamenii, ba chiar m-am certat cu părinții la cuțite, dar la naiba de am renunțat la mine sau la încrederea în mine. Despre ce vorbim?! Dacă nu în noi avem încredere orice ar fi atunci cine naiba să mai aibă și în noi?!
Asta așa ca primă idee pe care doream să ți-o transmit, deoarece tot mai des văd puști suferinzi pe TPU, că nu îi plac fetele.
Apoi, ceea ce spune Ray, e o mare prostie. Bun, și să zicem că are dreptate, dacă da, câte persoane sunt din acea categorie, o minoritate, ok?! Nu zic că valul de azi cu a fi perfect pe toate palierele vieții, nu e cât mai mare, dar hai să fim serioși, frate, câți din ăștia vezi tu în zilele noastre totuși?! Căci eu uite, din perspectiva mea de învățătoare, tot mai des văd copii făcuți cu părinți care nu sunt nici pe departe, vreo mare frumusețe fizică, cu atât mai mult financiară sau emoțională, deoarece tot mai mulți copiii, îi văd proveniți din familii care nu au nimic din ceea ce spune Ray, însă au totuși ceva sau chipurile au avut ceva, anume faptul că au crezut în dragoste, cel mai probabil atunci când s-au cunoscut și apoi luat, dar uite că viața nu i-a dus nici pe mai departe acolo unde spune Ray.
Iar cât legat tot de ce spune Ray, adevărul e că, tot din cauza acelora de mai sus, de care aminteam eu, ori că din cauza acelor cupluri dezorganizate unele fete și unii băieții au învățat ceva și da, poate atunci au ales să caute după acele tipare de perfecțiune, întruchipate de Ray. Sau poate tocmai pentru că ei au fost copiii acelor familii și nu-și mai doresc la rândul lor să după mai departe povara unei astfel de familii.
Deci sfaturile mele sunt așa. Primele, dar de fapt astea sunt tocmai pentru o relație mai târzie după ce ai trecut de bună și ce mai faci, să te arăți sincer, dornic că ai vrea să fii acolo lângă fata aia, dar mai ales serios, prin serios, mă refer la angajamentul că dacă ați avea o familie nu o abandonezi și de fapt, nici dacă nu ați avea o familie. Ideea e că, dacă ești interesat să-i arăți interesul tău sincer și până la capăt. Apoi orice ar fi să pari sincer cu ea, cât de tocmai această întrebare că ce să mai vorbești după bună, e tocmai legat de hobbyurile voastre și viziunea de cum vedeți lumea. Ce spune Ray e prostie sau e cel puțin doar o afacere, nu iubire. Deoarece ce spune el, se poate întâmpla ca tocmai o tipă sau un tip care aleg după criteriile alea, în final să nu fie compatibili, tocmai pentru că văd viața diferit. Deci eu una o văd ca ceva esențial vorbitul foarte mult și mai ales despre orice pentru a vedea dacă voi doi vedeți viața la fel. Altfel, ce rost are?! Mai bine o plătești, te folosești de corpul ei și aia e, nu mai e nevoie să vorbiți sau să mai fie și altceva între voi. La fel și invers, dacă ești femeie și doar cauți pe unul pentru trup sau bani, ori îl plătești tu dacș e pentru trup, ori te angajezi ca menajeră la el în casă și te plătește, dacă urmărești banii lui. Ce rost au toate astea dacă nu vin și la pachet cu iubirea și chiar cu compatibilitatea, care deși acum 10 nici eu nu înțelegeam noțiunea de compatibilitate și visam doar la dragoste, acum îmbătrânind, și văzând că în timp dragostea nu mai e, se schimbă și rămâne doar prietenia, uniunea, eu una zic că e foarte important ca atunci când îți cauți partenera (că se presupune că dacă vorbești ok, chiar și cu mai multe fete, o faci ca să găsești perechea ta și nu doar ca să fii gigolo, nu?!) dar cum spuneam, atunci când îți cauți și partenera, mai cauți și acea compatibilitate de mentalitate și tot și nu doar o conversație nice sau un trup nice sau un statut nice. Nu mă înțelege greșit, și astea-s importante, eu nu zic că unele aspecte nu sunt importante pentru că tocmai de aia, mă reîntorc la familiile mele de la școală, amintite mai sus, nu mai vrem în societate copiii aruncați de izbeliște, pe care de multe ori, tot societatea au impresia că noi, profesorii îi facem brici, prin ceea ce voi părinții nu ați reușit să faceți. Deci e important să ai și pretenții de la partenerii tăi, indiferent că sunt parteneri sau partenere, atâta timp cât pretențiile tocmai nu duc într-o extremă sau în alta, cum ar fi ori o iubire de aia exacerbată prin care doar pentru că tu iubești crezi că-i suficient, deși ea ca femeie te mai înșeală cu n macho în timp ce tu tocmai poate ai un job mai greu cu program mai mare tocmai pentru a-i oferi ei un venit mai bun pe care ea-l folosește pentru a înșela, ori invers, tu ca femeie, deși tu te-ai mulțumi cu un job de coafeză sau un babysitter, dacă vezi că soțul nu se prea implică, tragi tu apoi mai mult, studiezi, iei un job la fel cu un program mai lung doar ca să vș faceți un viitor iar el se duce la păcănele și-ți bagă toată munca acolo. Deci nici cu iubirea asta exacerbată dintr-o parte nu merge, la fel cum nici în extrema cealaltă să alegi doar pe criteriul frumusețe sau doar pe un criteriu anume, deoarece cum spuneam în viață e bine să te uiți la toate aspectele, atunci când vine vorba de alegerea partenerului.
P.S. ca ceva personal, de care m-am lovit eu în online. Că tot ai întrebat tocmai ce să mai spui după bună. Sfatul meu, ar fi să nu spui doar bună sau să o bagi în seamă doar de 2, 3 ori și apoi gata, mai ales dacă ai și suspiciunea că ar fi timidă fata. Ok, dacă ți se pare destul de dezinvoltă și chiar și după 2, 3 bună nu dă semne că ar fi interesată de conversație, atunci da, poate e semn că tipa nu e interesată. Dar dacă numai puțin îți dă feelingul că e timidă sau chiar virgo sau că e o fată care nu a avut multe relații la viața ei sau mai grav îți spune că a avut traume pe linie paternă, și ASTA SPER SĂ CITEASCĂ TOȚI TIPII DIN ONLINE și nu doar cei de pe acest forum, însă chiar mi-ar plăcea să audă tot mapamondul asta, că dacă aveți bănuiala că fata a avut traume pe linie paternă, nu mai încetați conversația după 3 BUNĂ. Că poate fata nu e interesată la început, se destăinuie mai greu, îi e mai greu să se apropie de un bărbat sau pur și simplu are prea multe traume, ca să aibă încredere în voi, iar dacă voi după 3 BUNĂ, nu-i mai spuneți nimic, asta va avea și mai multe repercusiuni asupra ei și psihicului ei și chiar a stimei ei de sine. Deci eu acum nu spun să o dădăciți sau ceva sau să fugiți cu anii după ea, dar să aveți în vedere că atunci când băgați o fată în seamă cu traume paterne, dar nu vi se pare interesată din prima și renunțați sau naiba știe de fapt de ce o abordați, dar apoi de-odată se rupe legătura, pentru ea este o traumă și mai mare. Deci ce vă spun eu, este să nu mai oferiți traume fetelor, indiferent unde le abordați, că asta nu e valabil doar pentru online ci și pentru viața reală, dacă le abordați face to face. Și deși mai rar abordează fetele băieți, eu una aș spune același lucru și pentru băieții cu traume pe linie maternă, ca fetele să aibă grijă cu abordează astfel de băieți.
Pe net slabe șanse, doar dacă o cunoști în realitate, ar fi mai simplu să vorbești cu ele și în online.