Eu cu iubitul meu sunt de aproape un an sidau semne foarte des ca vreau sa facem ceva. Si la fel e si cu el. Nu mai stiu cand am mers ultima data la el si arunci nu am facut nimic? pentru ca tot timpul facem ceva?
Poate are o problema...sau poate nu mai este atrasa de tine sau este cu mintea la altcineva sau altceva. Cert este ca rutia voastra este foarte anormala si daunatore. Si ca sa iti raspund la intrebare nu, nu sunt asa, cel putin nu eu. Daca vreau placere dau de inteles.
Momentele in care are un astfel de comportament pur si simplu se gandeste poate ca relatia voasta nu mai merge, nu mai are rost si ca nu știe daca te mai vrea sau nu. Poate ar vrea sa ii puna punct dar inca mai tine la tine dar nu ca la inceput si nu in sensul de a face dragoste. O astfel de relatie trebuie să te puna pe ganduri iar asta pentru ca o sa te afecteze pe viitor si o sa iti consume nervii. Am trecut prin asa ceva iar rezultatul a fost ca in momentul in care și-a gasit pe altcineva a luat decizia de a pune ea punct si nu as vrea sa patesti la fel. Ia tu o decizie, incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca poate ii mai bine sa va separati de acum decat sa treacă timpul si sa fie mai greu.
Cand iti iubesti partenerul si sexul este bun, nu poti sta 3 luni fara sa initiezi ceva. Acum se pun doua intrebari: te iubeste? Probabil da, de vreme ce sta totusi cu tine. Sexul este bun? Are orgasm de fiecare data? Esti mereu atent la nevoile ei? Stii macar 10 metode prin care sa o aduci rapid la orgasm? Femeile sunt un pic mai dificile la capitolul placere sexuala, de aceea barbatii fac intotdeauna ceva mai mult efort in pat. Insa o femeie care este satisfacuta de fiecare data, va avea o dorinta sexuala mai mare decat barbatul.
Da-i cu jet.
Stiu, nu suna frumos.
Da, stiu sunt 3 ani de relatia, e greu sa renunti pentru ca amintiri, obisnuinta etc.
Dar, crede-ma o femeie poate nu vrea in fiecare zi sa si-o..., dar saptamanal o data sau de doua ori sigur.
Iti raspund la raspunsul asta deoarece am avut o colega la fel, nu i-a mai placut deloc de prietenul ei cu care erau impreuna de aproximativ 2 ani, si facea totul din nevoie.
Gemea doar sa nu taca din gura, mima un orgasm si dupa ce se termina si tipu' totul era gata. A ajuns pana la urma sa se desparta de el.
Crede-ma, racirea ei este un semn evident ca relatia ta e pe duca.
Observ ca e la facultate, sunteti amandoi pe la varsta de 20 sau poate mai mult, de ce nu vorbiti totul deschis?
Fii barbat ma si intreab-o direct daca mai vrea ceva de la tine, de la relatia voastra sau nu.
Nu poti sta 3 luni pe tusa, nici daca ai libidoul foarte scazut.
Nu inteleg faza cu vaca.
Nu mai insista, las-o asa, nu mai fa nici o referire la acest subiect, nici un gest, o sa observe schimbarea de comportament, la inceput nu o sa faca nimic, dar mai apoi o sa te provoace ea cand o sa inceapa sa creada ca nu o mai gasesti atractiva, si da, in momentul ala o refuzi si tu, exact cum face ea.
Eventual ii poti spune pe sleau, ca esti barbat, ai nevoi, daca ea nu ti le indeplineste, o sa le cauti in alta parte.
Daca aplici cele de sus si sunt fara rost, nu mai instista, si rupe relatia.
Pai ai si tu grija sa aiba un orgasm inainte de penetrare. Si vei vedea apoi ca va fi mai dornica. Toate femeile pot ajunge la orgasm in 10 minute, cu barbatul potrivit. Ai aflat acum care este problema: tu nu esti interesat de placerea ei, in 3 ani nici macar nu ai aflat cum sa o aduci la orgasm in 10 minute. Exerseaza, studiaza, chinuie-te pana inveti sa o aduci la orgasm in doua minute, atunci vei putea avea pretentii de la ea
Am citit ce ai scris și răspunsurile celorlalți și am ajuns la concluzia că ea nu este atrasa de tine din punct de vedere sexual, probabil își face și de cap daca nu face facultatea în același oraș cu tine, eu zic sa pui piciorul în prag și să "forțezi" sa faci o faza mai urâtă cu ea cândva, daca nu față în față îi trimiți un mesaj lung și trist să vadă că ești supărat și chestii și vezi ce reacție are, daca spune iar că încearcă sau ceva de genul eu zic sa o lași baltă câteva zile și vezi cum va reacționa.
Multe femei nu au libidoul atât de mare ca al bărbaţilor, mai ales după 3 ani. Şi da, 10 min sunt absolut suficiente, ce e mai mult de 15 min, să zic, de cele mai multe ori devine plictisitor. Cu cât durează mai mult partida, cu atât scad şansele ca femeia să ajungă la orgasm. Plus că sunt foarte puţine femei care ajung la orgasm vaginal, asa ca tu ar trebui să îi stimulezi clitorisul în preludiu, pentru a ajunge la orgasm, după care să continuaţi cu penetrari până ajungi şi tu la orgasm. Şi tu ştii cel mai bine cum să o pui, în ce poziţie, să ajungi si tu la orgasm.
N-ai idee cat pot sa scriu. Cu toate argumentele. Dar nu mai citea nimeni