Iesi cu ea in Oras si vb direct si fara ocolisuri despre asta. Spune-i ce crezi si vezi ce zice, poate nu mai e asa. Poti sa ii ei si un Buchet de Flori sa vada ca inca esti Baiat Finut.Ideea e sa te gandesti Bine ce vrei sa ii spui deoarece o sa vezi ca fetele sunt destule de Irascibile cand le bati obrazu legat de comportamentu lor defectuos in Relatie.Ideea e sa vb cu ea dar in cel mai Matur mod ca sa priceapa ca nu mai iti arde de tampenii.O sa vezi ce zice si o sa iti dai seama daca vrea ceva Serios.
Dati-va o prima intalnire si s-o vezi cam cat s-a schimbat si ma dati-va intalniri pana cand ii zici daca vrea sa se combine cu tine.
I-am vazut si facebook-ul si mi se pare mult mai urata decat inainte plus ca mi-a zis ca ea nu isi expune sentimentele dar asteapta sa ii demonstrez eu c-o iubesc si eu i-am demonstrat odata si m-a dezamagit.
Daca si-a batut joc de tine... Nu neaparat ca merita sa ii intorci ''favorul'' dar ii poti arata ca nu ai suferit si ca nimic nu te-a deranjat. Acuma cum simti si cum crezi tu si inima ta daca te vei combina sau nu.
In primul rand frumusetea e trecatoare, conteaza caracterul, sufletul persoanei.Nu judecata dupa ambalaj!
Oferai o a doua sansa si asteapta sa faca si ea un pas spre inima ta, nu'ti fie teama ca o sa suferi, daca te temi de asta nu o sa cunosti niciodata dragostea adevarata. Daca te va rani vei trece peste si macar te inveti minte, nu esti prea lamurit de sentimentele tale fata de fata asta
Razbunarea este fericirea ta pe moment asa ca mai bine o refuzi politicos[asta o va durea cel mai tare]
KatiMe27 întreabă: