A am uitat sa spun ca parinti ei nu trebuie sa afle ca eu am fost cu ea si ca poate voi fi... ca daca afla imi iau bataie rau.
Nu " fa altceva cu ea " decat ce trebuie! Scoate-o la o prajitura/suc, plimbati-va, iar daca si tu simti la fel pentru ea, pastreazo!
Doamne! Aveti 12, respectiv 13 ani. Totusi ce dracu sa faci cu ea la varsta asta decat sa stati in parc, la inghetata, cinema, un film. In puii mei, vrea altceva?! Inseamna ca si-a gasit de lucru de la o varsta foarte frageda... Si nu cred ca tu la 13 ani poti sa spui ca pe ea ai iubit-o cel mai mult pana acum. Cata experienta ai? Cuceresti fete de la gradinita?!
Ba nu fa tot ce vrea ea ca poate profita mai bine fa tu ceva ce crezi ca apreciaza zi sati deie ultima sansa si bafta.
Iar cu drame telenovelistice la 13 ani.Auzi, sa o recuceresti a 4-a oara )) Recunosc ca de fiecare daca ma fascineaza sa va "ascult".
Pai poate fata se astepta si ea ca o tii de mana, ca ii dai un pupic pe obraz, ca ii trimiti un mesaj dragut ceva, ce vrei, femeile sunt mai emancipate si deja au pretentii.