| MihaiPopescu445 a întrebat:

Salut TPU! Am o problema cu prietena mea. Am facut sex cand ea era in perioada menstruatiei, neprotejat, in primele 2 zile cand i-a venit si am terminat in ea. E posibil sa fii ramas gravida daca a avut ovulatia pe 18? Va rog frumos am nevoie de un raspuns. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
24 răspunsuri:
| MihaiPopescu445 explică (pentru Violleta2022):

Buna! Ovulatia a avut o pe 18 iunie. M a speriat pentru ca avea simptome similare cu ale sarcinii, gen stare de voma, durerea sanilor, dar dupa am aflat ca acestea sunt efecte adverse ale anticonceptionalelor pe care le-a luat. Vreau sa stiu daca mai este posibil sa fie ceva.

| seline69696 a răspuns:

Rata de a ramane insarcinata este minima, dar nu imposibila!
Aveti grija

Vreau doar sa stiu care sunt sansele sa fie insarcinata si atat laughing

| CatalinMihai1989 a răspuns:

Nu ramane gravida, dar avand in vedere ca faci neprotejat risti sa-ti intre pe canalul penisului o anumita cantitate de menstruatie ceea ce poate sa duca la vreo infectie tie.
Cel mai important este nu faci neprotejat imediat dupa menstruatie ca 99% o lasi gravida. Un singur strop de sperma si devi tatic?

| xxxdanitancurusescxxx a răspuns:

Trebuie sa ii bagi degetele adanc si daca simti ceva ciudat la unghii e picioru la copil

Buna, din nou! Am revenit deoarece iubita mea mi-a trimis o poza si mi-a aratat ca i-a curs sange. Menstruatia o sa ii vina pe 4. Din ce cauza sa fie aceasta sangerare?

| MihaiPopescu445 explică (pentru MihaiPopescu445):

Cantitatea este foarte putina si nu este doar sange, cred ca este secretie cu sange, ea asa mi-a spus.

Ea imi spune ca este chiar menstruatia, am gresit eu, de fapt pe 2 trebuia sa ii vina. Este posibil?

Pana acum l a avut regulat. Mi a spus ca este normal sa ii vina mai devreme. Ma gandesc ca si de la anticonceptionale poate fi.

Am mentionat cand v am spus ca a avut ovulatia pe 18 iunie. Poate fi aceasta dereglare a menstruatiei din cauza lor?

Microgynon si nu le mai ia. Totusi: "în 22 Iunie | MihaiPopescu445 explică (pentru Violleta2022):
Buna! Ovulatia a avut o pe 18 iunie. M a speriat pentru ca avea simptome similare cu ale sarcinii, gen stare de voma, durerea sanilor, dar dupa am aflat ca acestea sunt efecte adverse ale anticonceptionalelor pe care le-a luat. Vreau sa stiu daca mai este posibil sa fie ceva"

Da, i-a venit ciclul, asta e a 2 a zi. Alergie nu are pentru ca a luat si cu ceva timp in urma. Ar trebui sa ma calmez, nu?

Chiar mi-a fost invatatura de minte, multumesc pentru tot ajutorul.