Buna! Ovulatia a avut o pe 18 iunie. M a speriat pentru ca avea simptome similare cu ale sarcinii, gen stare de voma, durerea sanilor, dar dupa am aflat ca acestea sunt efecte adverse ale anticonceptionalelor pe care le-a luat. Vreau sa stiu daca mai este posibil sa fie ceva.
Vreau doar sa stiu care sunt sansele sa fie insarcinata si atat
Nu ramane gravida, dar avand in vedere ca faci neprotejat risti sa-ti intre pe canalul penisului o anumita cantitate de menstruatie ceea ce poate sa duca la vreo infectie tie.
Cel mai important este nu faci neprotejat imediat dupa menstruatie ca 99% o lasi gravida. Un singur strop de sperma si devi tatic?
Trebuie sa ii bagi degetele adanc si daca simti ceva ciudat la unghii e picioru la copil
Buna, din nou! Am revenit deoarece iubita mea mi-a trimis o poza si mi-a aratat ca i-a curs sange. Menstruatia o sa ii vina pe 4. Din ce cauza sa fie aceasta sangerare?
Cantitatea este foarte putina si nu este doar sange, cred ca este secretie cu sange, ea asa mi-a spus.
Ea imi spune ca este chiar menstruatia, am gresit eu, de fapt pe 2 trebuia sa ii vina. Este posibil?
Pana acum l a avut regulat. Mi a spus ca este normal sa ii vina mai devreme. Ma gandesc ca si de la anticonceptionale poate fi.
Am mentionat cand v am spus ca a avut ovulatia pe 18 iunie. Poate fi aceasta dereglare a menstruatiei din cauza lor?
Microgynon si nu le mai ia. Totusi: "în 22 Iunie | MihaiPopescu445 explică (pentru Violleta2022):
Buna! Ovulatia a avut o pe 18 iunie. M a speriat pentru ca avea simptome similare cu ale sarcinii, gen stare de voma, durerea sanilor, dar dupa am aflat ca acestea sunt efecte adverse ale anticonceptionalelor pe care le-a luat. Vreau sa stiu daca mai este posibil sa fie ceva"
Da, i-a venit ciclul, asta e a 2 a zi. Alergie nu are pentru ca a luat si cu ceva timp in urma. Ar trebui sa ma calmez, nu?
Chiar mi-a fost invatatura de minte, multumesc pentru tot ajutorul.