anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Cunosc un baiat de mai bine de 8 luni.E de la scoala mea, si imi place mult de el. Insa nu stiu daca el ma place. Inainte venea el si intra in vorba cu mine. a venit la mine in clasa, vorbeam, insa acuma nu mai face lucru asta, oare asteapta sa fac si eu acest pas? Sa ma duc pana la el in clasa cu cv pretext? Relatia lui cu mine e diferita decat cu alte fete... cu toate se cunoaste, face chestii pe care cu mine nu si le prea permite. si cand vorbeste cu mine, e asa dragut, ne privim in ochi... ce ma sfatuiti sa fac? Fara raspunsuri la misto, va rog. E serios. Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Normal ar fi sa incerci si tu sa faci asta (ma refer ce facea el )Daca un baiat vine la tine mai mergi si tu la el sa vezi ca nu o sa mai fie asa.Arata ca iti pasa si o sa fie Bine. Spui ca nu isi permite :Ce vrei sa spui.Vezi ca e normal sa ai pui mana pe fund sau sa incerci sa o sa o saruti pe fata care iti place. Daca e serios e si mai Bine.Trebuie sa faci in asa fel sa ai atragi iar atentia spre tine.Bate apropouri, suna-l, fa-l curios si te va cauta singur.Lupta pentru cineva care merita si nu renunta usor daca e un Baiat care e serios. Trebuie sa incerci orice pentru ca Baietii seriosi sunt rar de gasit in ziua de azi.Ai grija!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Du-te la el si intreaba-l ce are de gand, mai ai de asteptat mult pana cand te va invita la un suc?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Danysan):

Ma refer ca tot il vad pauzele imbratisand fete,. il cunoaste jumate scoala. si cu mine e mai serios. se poarta dragut desi nu vine si ma imbratiseaza, nu vorbeste prostii sau alte chestii. am fost intr.o excursie cu el la un concurs si a fost ff amabil cu mine... Ms mult pentru ajutor, o sa merg si eu si am sa vorbesc cu el:*

| ytrewq a răspuns (pentru neutrino):

laughing) Daca ar fi asa usor precum spui... :*