| Man9ie83ieizjjwu a întrebat:

am o problema, deci eu cu prietena mea avem 2 ani de relatie si ne intelegem foarte bine nu suntem timizi cand e vorba de lucrurile intime ne putem spune orice si face orice, faza e ca dupa atatia ani amandoi am fost deaccord sa facem dragoste, ieri cand am incercat sa o facem nu aveam probleme am excitat-o am facut tot ce se putea ca sa pot sa-i dau acel chef precizez ca amandoi suntem virgini prima oara cand am incercat nu a putut pentru ca o durea nici nu eram intr-un loc cam bun, ieri fiind a 2 a oara cand incercam si eram amandoi convinsi ca o facem nu numai eu si ea nu tot la fel am facut tot ce se putea si cand sa ajungem sa facem dragoste la fel tot nu putea pentru ca o durea tare eu nu am probleme gen sa mi se inmoaie pentru ca cum am zis nu mie teama sau sunt timid si etc., si am incercat usor o durea spune ca ustura si tot nu reuseam am tot incercat dar la fel spunea ca o doare si nu o duceam pana la capat asa ca am decis sa o lasam pe alta data, intrebarea mea este cum sa reusesc sa o duc la capat si stiu ca o doare dar totodata sa fie rapid sa nu renunte, dau funda big grin

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un sex oral ei, sarut o pe tot corpul, nu te grabi ca la razboi man

| Man9ie83ieizjjwu explică (pentru RAY):

I-am facut de toate nu m-am grabit

| Necunoscut112 a răspuns:

Trebuie să se obisnuiasca cu ideea că o va durea. În multe cazuri nu ajută nici preludiul ca la carte, nici lubrifierea în sensul reducerii durerii.

| Robi673547 a răspuns:

Plus prezervativ pentru ca reduce durerea in momentul de fata