Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau...eu cred ca nu ar mai trebui sa fii atat de insisten, sa lasi lucrurile de la sine,
Ghici ce face psihologul tău acum: Stă la masă cu familia și râde de tine.
E imposibil să n-o facă, oricât de profesionist ar fi.
Dar trecând peste asta, sau nu, serios? Chiar te-ai dus la psiholog pentru că te-a refuzat o tipă de vreo 13 ani probabil?
Te-ai gândit că poate ea chiar nu vrea să fie cu tine?
Pff, sper să nu intri şi mai tare în depresie, ups.
La inceput totul era ok.Sunt mie la % sigur ca acum nu vrea de nici o culoare sa fie cu mine, dupa ce I am facut e si firesc. Daca ea chia rnu vrea atunci nu o voi oblige, va trebui sa ma comport eu astfel incat ea sa doreasca, asta vreau eu sa fac, nu sa o fortez sau sa o manipulez.Sa o las sa ma cunoasca si apoi sa isi dea seama ce fel de om sunt asta vreau eu
Nu cred ca nu vrea, nu stiu de ce lumea insinueaz aastfel, cand comportamentul meu e de vina.Adic ape bune, ti ar place cacineva sa te iubeasca dar sa te jigneasca sau sa te hartuiasca? Banuiesc ca nu
Ştii, dacă ai avea măcar 0, 001% certitudinea că şi ea te place (poate face pe inabordabila), ar fi ceva, dar dacă nu te place absolut deloc, e doar o pierdere de timp.
Nu e tocmai asa.Cum am spus dragostea poate sa apra si in timp, dupa mai multe luni sau ani asa ca..eu sunt prieten cu personae pe care la inceput nu le,, digeram"nu le placeam absolut deloc, dar acum suntem prieteni.La fel e si aici, nu ne cunoastem aproape deloc, i am zis mult prea devreme ca o plac, si am fost extreme de irritant.Si da,am jignit o am facut o imatura, rasfatata razgaiata, fraiera, etc, etc
Faptul ca,ma suna sa ies afara,imi vorbea frumos,ma intreba ce fac, im zambea, prima data cand ne am certat a fost dispusa sa ma ierte, acum m a scos de la block, nu crezi ca e posibil?
Dacă nu mai faci ca un disperat, frustrat, animal oligofrenic, da, e foarte posibil. Ia-o mai uşurel, mai ales acum la început.
AA si inca ceva:o colega de a ei de clasa mi a zis ca ea iar fi spus s a imi zica asa. Daca te uiti la conversatia noastra, ti ai d a seama ce are Matei si tu nu, matei fiind asa zisul iubit.tot acestei fete I a spus ca e mandr ade faptul ca o place un baiat mai mare(eu)dar e pisalog si disperat
Nu,a zis ca asta o va face sa ma accepte in grupul ei d eprieteni si sa vada ca sunt simpatic.Te rog nu fa asemaenea aprecieri, iar fata poate chiar ma place, de unde ti ai dat seama ca ma trateaza ca pe o carpa.Nu intelegi ca eu sunt de vina? Mai bine taceai!
Tu esti de vina pentru ca ii permiti sa te trateze precum o carpa, si tu ce faci, adopti pozitia de catelus cuminte ca sa iti dea un os, JALNIC daca fata aia NU te vrea, retragete si cauta in alta PARTE
Sunt satul de oamenii ca tine care nici macar nu stiu despre ce e vorba, poate nici nu ai citit totul, dar isi dau cu parerea.Comportamentul meu a fost unul execrabil, m am comportat ca un nebun, iar fetei nu ii place.Te rog stai in banca ta si nu mai fa asemenea aprecieri de tot rahatul, esti in necunostinta de cauza!
Pai...având în vedere cum ai spus ca te.ai purtat la început (ai fost un fraier) dar secretul este sa nu renunti și sa nu accepți "nu" ca răspuns...eu am făcut la fel cu iubita mea ii rugam pe toți sa vorbească cu ea, sa ii spună ca o plac și ea nici nu voia sa audă de mine sau când ii zicea cate.un prieten de al meu câte ceva ea spunea "taci cu ala al tău ca ma enervează și nu vreau sa mai aud de el" ciudat e ca eu am aflat toate astea după ce m.am pus cu ea dar în fine...asta nu contează, ceea ce vreau eu sa spun e ca i.am lăsat la o parte pe ceilalți și am început sa acționez singur adiaca o sunam sa iasă pe afară, i dădeam mesaje și vorbeam cu ea pana la 2, 3, 4 dimineata... înțelegi?
Tu trebuie sa ii fi mai întâi prieten, după ii arata ca ii ești cel mai bun prieten iar abia dupa ceea ea va începe sa simtă ceva...tu trebuie sa interesați relația dintre voi...dar mai întâi trebuie sa o clădești iar asta o faci dacă îți ceri scuze, pur și simplu, îmi pui ca îți pare rău pentru orice adica orice faci și nu ii convine îți ceri scuze...astfel ii arati ca părerea ei fata de tine contează și o va face sa se simtă speciala în ochii tai și... sa fim serioși cred fete nu ii place sa se simtă specială.
Iar astfel ai putea proceda... dacă la mine a mers sper ca va merge și la tine aaa și am uitata sa menționez (sunt cu fata aia de 8 luni și încă ne iubim foarte tare... fata de nimicul care eram penorm ea...sa ajung cel mai important a fost nevoie de ceea ce ți.am spus mai sus). Mult noroc și sper sa aud vesti bune.
Bai baiatule! De unde sti tu ca nu ma vrea? Te-a sunat sa iti zica? Ma enervezi eu chiar o iubesc, daca nu ma vrea acuma o sa ma vrea ea, te rog pleaca cu sfaturile tale de c*cat!
Vezi ca faci misto! Nu vreau s ane certam, dar am mai avut discutii cu tine parca? VerginicaVacaGrasa dace tu esti. Faci misto, macar recunoaste ca nu esti in cunostinta de cauza, tie ti ar palcea ca cineva sa te frecea sa la cap si sa fac pe disperatul si invidiosul? Te rog gandeste te de 10 ori!
Multumesc! In sfarsit cineva care ma intelege! Lumea nu intelege sensul real al intrebarii,, cum faci pe cineva sa t eplaca".nu il obligi, tu te comporti asa inca tsa atragi persoana iubita langa tine.Multumjesc,e vecina mea, am timp si sper sa am accepte intr o zi!
Cum e proverbul ala
daca un om te iubeste va veni fara sa i-o ceri
las-o libera e normal sa faca asa
a avut incredere in tine
ai dezamagito
Pai asta vreau.Sa repar lucrurile, si sa vrea ea sa fie in preajma mea, intelegi?
Hai ma! Unde ti-e barbatia? Oare chiar ti-ar place sa te mai "joace pe degete"? Da ce crede ca toata lumea se invarte in jurul ei? Ia n-o mai baga in seama vreo 10 ani, sa vezi ce amabil te cauta, fara figurele de adolescenta.
ClassyAndSassy întreabă: