| RaulBuzea a întrebat:

am o problema foarte mare, ejaculez extrem de repede, ce pot sa fac? Am incercat sa ma gandesc la vaci moarte, la bahoi si la un batran din sat de la mine(nea Viorel)?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca se poate presupune ca esti inca adolescent ori un posibil viitor barbat in devenire si din acest motiv activitatea hormonala este una foarte intensa, in cazul tau NU este vorba de un proces fiziologic de ejacularea precoce. Ejacularea rapida/incontrolabila poate fi apreciata ca fiind ''normala'' fiindca cel mai probabil/de regula se produce dupa aparitia starii de excitatie, sau a unei stari de surescitare, indiferent care ar fi natura care o provoaca. Ejacularea rapida nu poate fi considerata ca ar fi o disfunctie sexuala, fiindca aceasta se datoreaza starilor intense de excitatie (a surescitarii), sau a starii de abstinenta prelungita, mai ales in cazul adolescentilor din cauza neinceperii vietii sexuale si bineinteles intr-o foarte mare masura din cauza faptului ca lipseste experienta sexuala. Se considera ca tinerii scapa de aceasta ''problema delicata'', NUMAI dupa trecerea unui anumit timp fata de momentul de incepere a vietii sexuale si de asemenea NUMAI/DOAR in urma intretinerii de contacte sexuale constante, cat mai numeroase si mai ales atunci cand acestea sunt intretinute cu una si aceeasi persoana.
Doar in aceste conditii se poate obtine experienta sexuala necesara pe baza careia barbatul va reusi sa-si coordoneze, controleze si retina ejacularea spermei atat timp cat doreste si este necesar. Numai daca se procedeaza in acest mod, se poate spera ca in majoritatea cazurilor procesul de ejaculare sa se stabilizeze si sa devina normala. In prezent nu exista pe piata/in comert niciun medicament sau vreun preparat pentru tratarea acestei afectiuni, care in conformitate cu studiile efectuate de cercetatori se pare ca afecteaza 1 din 3 barbati. Astfel, reiese ca in acest moment singurele tratamente de "specialitate" si cu adevarat eficiente se reduc la eventuale sedinte de consiliere psihologica sau folosirea medicamentelor antidepresive. Insa in cazul tau (particular) in mod garantat o iubita adevarata, ar reprezenta tratamentul adecvat fiindca numai existenta si mai ales prezenta ei, te va "vindeca" si scapa definitiv de toate necazurile actuale. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns:

Cu cat faci mai mult sex cu atat o sa incepi sa inveti sa te abtii mai mult. Nu poti sa ai pretentii mari la inceput. Lasa-i pe armasarii aia care pot o ora dupa 10 partide.

| Dana1999 a răspuns:

Esti mult prea excitat. Cand nu vei mai fi asa de excitat nu se va mai întâmpla asta.

| RaulBuzea explică (pentru Endoryus):

Inteleg, dar am 18 ani, nu sunt chiar la inceput si am avut si partide de 40 de minutelaughing), asa ca mi se pare ciudat sa patesc asta, probabil si de la lipsa de sex din cauza carantinei, nu stiu

| LoveSleep a răspuns:

Degeaba te gandesti la nea Viorel cu 3 secunde inainte sa termini. Gandeste-te la el de la inceput, e mai usor sa ajungi mai greu la orgasm decat sa-l intarzii in ultimele secunde.