| stefanpantiru a întrebat:

Salut Tpu.Am o ProbLema MarEEE
Pai
Eu o plac pe o fata si cred ca ia nu place
Iam dus cadouri flori de toate
Am fost Colegi de scoala si gradinita
Are facebook si pe facebooku meu am spus ca sunt intro relatie cu ea da ea a spus sa o sterg ca nu vrea sa fie cu mine nu stiu dc i-am spus ca o plac da nu intelege deloc.Am comentat la o poza pe facebook si a spus daca Ea este cu mine.Ea na comentat si eu i-am spus sa nu-i spuna. ajutati-ma cum Sa ii spun ca o plac si sa inteleaga? Funda.

Răspuns Câştigător
| Kidutz970523 a răspuns:

Dude,prima greseala nu trebuia sa pui ca esti in relatia cu ea si tu sa nu fii cu ea,pot sa te intreb sunteti prieteni doar sau cunostinte,asa du-te direct si spune-i ca o placi si tii la ea mult,bine asta ar fi solutia normala, in cazul tau as zice imprietenestete cu ea, cereti scuze ca ai facut ce ai facut, si fa-o sa inteleaga, daca nu merge las-o in pace putin stiu ca e greu dar las-o in pace.

10 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Buna!

Nu o poti forta sa te placa. Este clar ca ea nu te place deloc. Nu ai sanse daca insisti, deci renunta!

| edyboss88 a răspuns:

Ar trebui sa fi sincer cu ea fetele iubesc baieti sinceri sper sa mearga succes

| kim33 a răspuns:

Pai faza cu facebook ai gresit total uite ce te sfatuiesc las-o putinn sa respire apoi nu-i acorda atentie indiferenta omoara lasao asa un timp apoi isi va da singura seama ca te place si ai sa vezi cala momentul potrivit va zice da. Funda?

| sebime10 a răspuns:

Nu trebuia sa pui pe facebook ca esti intr-o relatie cu ea.Si eu zic sa vorbesti de sentimente cu ea si apoi duceti-va intr-un loc pustiu si sarut-o si apoi spune-i sa se mai gandeasca si spune-i ca ii dai 3 zile sa se gandeasca la asta.P.S. Iti spun din experientawinking

| MasterOfDisaster a răspuns:

Cred ca ai pierdut-o pentru ca ai procedat gresit de la inceput. Ar fi trebuit sa vorbesti mult cu ea, sa va cunoasteti, sa va imprieteniti. Apoi sa ii spui ca o placi.
Ai fost prea direct, si nu ar fi trebuit sa pui pe facebook ca esti intr-o relatie cu ea. Si nu mai incerca sa o cumperi cu cadouri.
Daca o placi foarte tare, incearca sa vorbesti cu ea si cum am zis, sa va imprieteniti.
Ceva mai bine ar fi sa o uiti, sa o lasi in pace, ca mi se pare ca a zis clar si raspicat ca nu te place.

| unknownn a răspuns:

Tu esti disperat frate? Nu intelegi ca nici nu vrea sa auda de tine?!
Uito! Nu fii magar.

| Outspoken19 a răspuns:

Nu te place, sincer. Dao-n colo frate, sunt 585678568 de fete pe lume.

| d3javw a răspuns:

Sa-ti zic asta cu cadouri si florii e. oldschool sti toate fetele din ziua de azi din perioda adolescentei sunt,, cuplate'' prin mesaje mess, telefon. facebook nu cu cadouri si alte porcarii incearca s fi tu si daca zice ca nu ii place de tine nu mai insista sa fiti neaparat iubiti si doar prieteni poate cu timpul isi va indrepta sentimentele spre tine marog.

| MicutaRebela a răspuns:

Salut! pai poti cuceri o fata fiind placut. nu fi cicalitor cu ea adica nu fi insistent. Nu trebuia sa spui pe facebook ca estiintr-o relatie cu ea. poti a te imbracimaila moda ca sa o atragi sau poate sa joci rolul unui baiat misterios si sa fi admiratorul ei secrei lasandu-i scriori etc. Daca nu functioneaza inseamna ca nu esti genul ei. Nu o poti forta sa te placa!

| d3javw a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Crezi tu ca nu are sanse.Nu,,toate-s la fel''