Cred ca ar trebui sa lasi timiditatea la oparate si sa te integrezi mai bine in grupurile din clasa ta.sa iti faci mai multe prietene.si fii sigura ca odata ce vei avea prietene te vor ajuta si ele sa intri in vorba cu acel baiat
Fii mai indrazneata, mai prietenoasa si lasa timiditatea la oparte ca nu iti este de folos
Pai 1. se scrie comunicativa nu comunicabila si 2 ar fi o idee super daca ai lua o sticla de apa si iai turna-o in cap celui pe care il placi sau doar sa il uzi un pic ca si asa e cald afara si uite asa va mai imprieteniti.Nu stiu nu prea am ideei pe caldura asta
Lsa tiiditatea asta si fii mai tupeista. Intreaba-i ce fac vorbiti despre subiecte cum ar fi muzica care o aveti in comun. CHestii amuante din clasa.
Stiu cum este... asa eram si eu. Te sfatuirsc sa incerci sa treci peste aceasta problema. Cand te intalnesti cu ei poti sa-i intrebi ''Ce faceti baieti'' sau ceva de genu si treptat treptat o sa te integrezi si tu prig grupul acela si poate cine stie... o sa fii prietena celui de care iti place. succes funda:X?
Anonima17191 întreabă: