Nu inseamna ca daca nu a trecut mult timp de la fosta relatie pana sa fie cu tine, el nu a tinut la ea.Cred ca pentru el insemni mai mult decat "oricine" si cred ca de aia ti-a spus.Mai mult de atata nu pot sa zic, tu esti cea care nu prea cred ca are incredere in ce simte si zice el.
Spune-i despre ce ai aflat de la prietena ta, dar nu da nume( sa nu sara la ea dupa aceea). Intreaba-l daca e adevarat, si presupun ca dupa reactia sa iti vei da seama. Daca adopta o pozitie de defensiva, atunci inseamna ca tu pentru el esti ca si celelalte. Acelasi inteles e valabil si daca incearca sa afle de la cine ai aflat despre asta. Dar daca incearca sa rezolve problema de la radacina, ar trebui sa te increzi in el Succes
Pai la momentul acela cand a fost impreuna cu ea,normal ca i-a spus sentimentele pe care le-a avut,acum ea e trecut si mi se pare normal ca sa aiba o relatie.
Nu insemna ca daca i-a spus ca o iubeste nu se mai desparte de ea.
Acum este cu tine si bucura-te ca poti auzi aceste cuvinte, numai sa le si simti si sa fie sincere. Daca tu te indoiesti intr-un fel de sentimentele lui, insemna ca ai un motiv. Daca a luptat pentru tine, insemna ca si-a dorit cu adevarat sa fiti impreuna.
Cadourile sau vorbele frumoase nu sunt intotdeuna de ajuns ca sa te simti iubit, trebui sa intervina mult mai multe.
Buna! Eu cred ca daca iti spune chiar te iubeste.Crezi ca pe aceea fata nu a iubit-o atunci.Ea e domeniul trecutului. Poate ca tine cu adevarat la tine si poate chiar sunt adevarate cuvintele lui. Sper ca te-am ajutat.P.S.=Nu te mai uita in gura la "foste prietene".
Ideea e ca mie imi spunea ca el nu spune oricui cuvintele astea. Si dupa ce s-a despartit de ea, nu a trecut mult timp ca m-a intrebat pe mine. Dar multumesc :*, asa credeam si eu!
Pe ea poate a iubit-o cand era cu ea!
Tu i-ai cazut bine cu mult timp inainte de-a fi impreuna de aceea spune ca a luptat mult ca sa fie cu tine!
Niciodata nu este bine sa vorbesti cu fostele de relatia ta, vor prinde un fel de invidie, iar tu vei suferi foarte mult din cauza acestei discutii, vei avea multe semne de intrebare!
Traieste prezentul, ea reprezinta doar trecutul!
Crede-ma ca ii mai bine a nu se dezgropa mortii... intreaba-l si vezi cum reactioneaza... Succes
Cred că cel mai bine numai aduce vorba de foste prietene! Axează-te pe viitorul tău cu el!