| MirelaMirela99 a întrebat:

Am o problema, prietenul meu pot spune ca a facut cu penisul la vaginul meu dar nu a intrat, sunt virgina, penisul lui nu a fost total sculat si nu a fost excitat asa de bine dar mi e foarte frica sa nu fi avut lichid seminal, au trecut doua saptamani si sani au inceput sa imi fie sensibili si sa ma doara, pana acum nu am mai patit asa, trebuie sa imi vina menstruatia pe la inceputul luni.

Sunt riscuri de sarcina? sunt foarte speriata.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitate de a se putea forma o sarcina este practic INEXISTENTA din 2 motive si anume : 1. ) Fiindca joaca voastra a avut loc cu cateva zile inainte de a incepe menstruatia, adica in perioada celor 9-10 zile de dinainte de menstruatie care este 100% NEFERTILA si din acest motiv este IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina chiar si in cazul in care sperma ajunge in vagin, 2. ) de asemenea prin intermediul lichidului preejeculator NU se poate produce o sarcina decat numai in anumite conditii cu totul aparte/speciale. In concluzie NU exista nici cel mai mic risc de a se putea forma o sarcina. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu te-a penetrat si nu a lasat sperma in vagin, nu poti fi gravida.

| rtwertgedgwetw a răspuns:

DAca sperma nu a nimerit in vagin nu este nici o sansa nu te ingrijora si gandeste-te apoi fa un lucru! Fii sanatoasa

| MirelaMirela99 explică:

Okay happy multumesc de sfatwinking

| grab a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Esti zana ei buna! happy