Tie iti cam place sa muncesti sa le cuceresti. Adica iti place stadiul acela in care tu umbli dupa ea, totul e cu emotii, "ma vrea, nu ma vrea". Cand o obtii, deja devine neinteresanta.
La tine o sa fie mai usor cu "marea iubire". Cand va aparea in sfarsit o fata cu care nu o sa mai patesti asa, ea va fi intr-adevar importanta. Lasa sa se intample, nu mai umbla dupa nu stiu cate.
Barbatia amice ))
Toti patim asa mai devreme sau mai tarziu,"sufar" de aceeasi problema
Problema este ca ele se lasa prea usor cucerita. Daca te-ai chinui sa cuceresti o fata, n-ai mai renunta asa usor la ea.Cu cat o fata este mai greu de cucerit cu atat este mai interesanta, mai dorita
Pur şi simplu le vezi adevărata faţă şi te lasă rece, şi eu am păţit la fel de multe ori.
Nu e sfârşitul lumii.
E ceva normal, toţi dorim mult un lucru iar atunci când îl obţinem nu prea mai suntem chiar aşa interesaţi de el.
Esti baiat, asta se intampla.
Dar stai linistit, atunci cand va veni EA in viata ta, altfel vei reactiona.
Sicer nu cred ca va veni vreodata marea iubire. Si inca o chestie ar mai fi de zis : nu ma vad niciodata insurat
Tocmai asta mi se intampla, insa ideea este de ce? Fiindca pana sa foe cucerita exsta atractie
Nu cred ca va veni vreodata vreo EA si sincer nu ma vad nici in viitorul apropiat nici in cel indepartat insurat. Nu stiu de ce am acest sentiment.
Mutubal întreabă: