| DjDey a întrebat:

Am o "problema" sunt in clasa a 9 a si am o colega dependenta de fundul meu spune ca am fundu mare si chesti din astea laughing) pana acum intr-o zi cand a inceput sa ma mangaie in partile intime etc, nu pot spune ca nu mi-a placut sau ceva in genul nu stiu ce sa cred....Creca ma place (nu e urata sau ceva) e foarte guraliva si ceilalti colegi nu se prea inteleg cu ea. Daca as fi cu ea cred ca ceilalti colegi si-ar bate joc de mine.Ce parere aveti? Sa ii bag inseama pe ceilalti?

13 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

E lesbiana? Nu e nimic atunci te place.Da si daca tu ii raspunzi, atunci o sa dai peste indignarea colegilor.

| Iσαηα a răspuns:

Pai prima intrebare la care ar trebui sa gasesti raspuns este: "vrei sa fii cu o fata care te atrage prin mangaieri in zonele intime?".
Nu ar trebuie sa conteze pentru tine ceea ce zic ceilalti despre relatia ta, dar gandeste te bine daca vrei sa fii cu ea pentru ca o placi sau pentru ca te atrage prin mangaieri.

| IuseinLavinia a răspuns:

Eu zic sa vb cu ea prima oara si sa ii spui ca daca chiar ii place de tine, sa fiti impreuna dar sa se schimbe putin. Sa fie mai atenta!

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Iσαηα):

O femeie stie exact ce trebuie sa faca, sa atraga un barbat... nuff sayd

| neutrino a răspuns:

Nu lua in seama pe colegii tai, unde mai gasesti tu o asa bijuterie de fata?

Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

Tie daca iti place fata si vrei sa te combini cu ea nu ar trebui sa ti cont de parerea celorlalti

| MiruD a răspuns:

De ce iti pasa asa de mult de parerile lor?
Tu fa ce simti. Rar vezi o fata care sa cucereasca un baiat sau care se da la el.

| Alexandru0007 a răspuns:

Ce treaba ai tu cu ceilalti? daca tie iti place de ea.fiti impreuna

| EdiC a răspuns:

Eu zic sa vb cu ea prima oara si sa ii spui ca daca chiar ii place de tine, sa fiti impreuna dar sa se schimbe putin. Sa fie mai atenta!

| AlexanderAdrian a răspuns:

O fata atat de directa si nebunatica e cam greu de gasit. Ce treaba ai tu cu ceilalti? Iti ofera ei satisfactie sexuala si sentimentala? Fa omule ce simti, daca-ti place nebunatica invit-o la un suc si propune-i ceva.

| DjDey explică:

Sa iti iau neamu in... si pe maicata aia grasa (scroafa)

| Public22 a răspuns (pentru DjDey):

Fii atent copil fara viitor nu ma provoca sa fac vreo prostie si sa ajung pe la tine pe acasa. controleaza-ti limbajul de copil de clasa a 9 a ce esti!