Se pare ca este o dragoste la prima vedere, dar din nefericire pentru tine te-ai indragostit de o posibila... himera. Incearca sa NU te aprinzi mult prea tare ca joaca cu focul te arde mult prea tare. Sanatate!
Ms mult îmi place rău de ea n-aș putea spune las plus că trebuie să ne vedem dar mulțumesc de răspuns încercat ce mi-ai zis o seară frumoasă
Nu am inteles de ce te deranjeaza ca nu mai este virgina, de ce?
Tu daca-ti pierzi virginitatea odata, crezi ca se mai reface ca sa fii virgin cand te vei casatorii?
Virginitatea nu mai are nici o importanta zilele astea, dar daca esti speriat ca a mai avut sex si cu alti baieti, atunci ar trebui sa folosesti INTOTDEAUNA prezervativ cand faci sex, ca nu se stie ce boli poti lua.
In orice caz, nu stiu ce te doare, ca ea se intinde si cu altii, ca nu-i virgina, sau ca nu poate fii numai a ta?
Este asa cum este, iar daca nu-ti convine, cauta-ti alta!
Pai...in primul rand tu ai o problema cu faptul ca ea nu mai e virgina. Daca te streseaza suficient de mult chestia asta, nici nu are sens intrebarea.
In alta ordine de idei, e relatie la distanta deci e cam vax albina. E degeaba.
Problema e la tine. Pe tine te deranjeaza. Daca nu poti depasi problema asta, cauta o virgina. Oricum, nu in toate cazurile iti dai seama daca e sau nu virgina ai sunt viegine care au facut mai mult sex oral si anal decat cat te-ai masturbat tu...
Deci, daca te deranjeaza, las-o pentru altii
Din moment ce nu mai este virgina este clar o curva. Sunt curios câte curve îmi vor raspunde la acest comentariu
Fetita, la varsta ei, are mult mai multa experienta decat tine. Cine stie cati iubiti a avut la activ, pana sa o cunosti tu. Daca vrei vreo virgina, asteapta sa se nasca.
beausingurlamasamea întreabă: