Nu e bine, e sănătos să te masturbezi dar nu excesiv. De 2, 3 ori pe săptămână e ok.
Îţi poate afecta relaţia sexuală pe viitor.
Dragule, cunosc si eu cazuri. DA, este normal! Poate nu simti o excitatie maxima cand te masturbezi, dar cred ca ti-ai obisnuit asa organul. E de asteptat "sa se scoale" mai greu avand in vedere ca o faci asa des. Cel putin astepti un timp dupa ce te masturbezi prima oara? Ei bine, daca nu, incepe sa o faci. De asemenea, cand mai simti nevoia, nu te masturba pe sec, uita-te si tu la niste filme sa te ajute. Daca simti tu ca ai o problema si nu o poti controla, mergi la un medic sau intreaba niste prieteni.
Frate eu fac acelasi lucru si asa se intampla daca dai de 3 ori pe zi sau mai mult pentru ca intr-un fel organismul reactioneza cumva si stiu ca e greu de crezut dar ne oboseste penisul si are nevoie de relaxare asa ca nu-ti face griji si totusi las-o mai usor cu masturbarea
Excesul de masturbare te-a epuizat. O sa-ti treaca daca faci o mica pauza (5-6 saptamani).
Nu este deloc sanatos.Aduce foarte multa dependenta si chiar daca nu simti nevoia corpul tau stie ca in acea perioada din zi este timpul pentru masturbare.Gaseste alta activitate care sa iti ocupe timpul.
Inca nu te-ai gandit sa te lasi de masturbare si sa te apuci de seductie ca se te poti ''goli'' intr-o partenera reala?
Masturbarea reduce senzibilitatea penisului. Mana si vaginul sunt lucruri diferite, vaginul este ud...UD FRATE! daca mai adaugi prezervativ safe+ bonus faptul ca senzibilitatea penisului tau este scazuta nu o sa simti nimic,
nu simti nimic = nu ti se scoala
nu ti se scoala = nu sex! :)
Ejacularea necesita o descarcare de energie enorma,si pierderea de Zinc,acid citric,frucotza,proteine,enzime,aminoacizi, sodiu, vitamina C, B12, magneziu etc. toate acestea folosesc organismului tau sa fie sanatos insa daca tu le arunci zilnic afara organizmul tau la un moment dat va simti lipsa si crede-ma nu vrei asta!
Cei de facut?
Studeaza seductia ca sa-ti sadisfaci nevoile cu o persoana reala
www.artaseductiei.ro
Fa sport si mananca sanatos, ca actul sexual sa fie placut
www.fitnessurban.ro
www.inimasicorp.ro
Fa aceste lucruri timp de 30 de zile :
Daca nu esti multumit de noile rezultate in viata ta atunci te poti reintoarce la vechi tai prieteni : Mana si filmele +18