anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie cu o fata de 6 luni totul ok. Ma duc pe la ea si ea tot timpul poarta sutien in casa ca asa ii zice maicasa sa il poarte si nu mi se pare normal mai ales cand vin la ea. i-am propus sa o facem ca ai ei stau in cealalta camera si nu ne.au deranjat niciodata si am facut-o doar o data si nu s-a intamplat nimic. Astazi ma duc la ea vedem un film cu speranta ca facem ceva mai incolo. apoi scuza suprema ca se duce pana la baie apoi ca nu mai vrea si bagam alt film vine ora 23. facem ceva? Nu, ca sunt obosita. apoi imi scrie mai tarziu ca mai sigur era in masina sa o facem.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prietena/iubita ta refuza sa intretina acte sexuala acasa la ea din cauza fricii de a nu fi surprinsa de parinti. De asemenea este traumatizata si psihic exact de aceleasi stari de teamana, nesiguranta si din acest motiv face tot ce este posibil ca sa evite sa intretineti acte sexuale atunci cand parintii sunt in camera alaturara, fiindca din afirmatia ei rezulta ca in mod sigur doreste sa faca sex insa in alt loc si in alte conditii. SanatatE!

19 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Poate ai putea sa te bucuri de timpul cu ea, nu doar de sex. Aa, scuza-ma, uitasem, e nevoie sa o iubesti pentru a face asta. Cand e o mizerie de contract social, nu merge.

| IonitaMarias a răspuns:

Violeaza

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles pana la urma ce doresti, care-i intrebarea ta?
De ce poarta fata sutien in casa, sau de ce nu vrea sex, stiind ca parintii sunt in camera alturata?

| mgtow a răspuns:

E mai sexuala cu sutienu, poate avea menstruatia dureri de cap de nu a vrut sex.

| Catrice a răspuns:

E speriata de mă-sa.

| mgtow a răspuns:

Dar e obligata sa stea doar in sutien fara o camasa peste sau? Daca este obligata sa stea in sutien am impresia ca vrea sa o pregateasca pentru scene murdare nene.

| Stropdeploaie a răspuns:

Te sfatuiesc sa o chemi la tine. si sa o faceti numai la tine!

| SG1995 a răspuns:

Boss tu stai singur, sau tot ai tăi? Adică pentru ea e stresant, nu poate să o facă cu altcineva în casă. Dacă e așa, recomand să o faceți la hotel. De exemplu poți de revelion închiria o cameră, o seară romatică, șampanie, etc., și o noapte de sex nebună.

| EmmaSimona1323 a răspuns:

Ce e asa anormal ca poarta sutien cand mergi la ea? :/

| Plato a răspuns (pentru EmmaSimona1323):

Nu ai cu cine, niște țărani.

| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte normal sa poarte sutien si chiloti, ca doar nu o defila dezbracata prin fata parintilor sau a musafirilor.
Pentru ca, chiar si tu, esti musafir!
Invata sa ai mai mult bun simt si sa nu te gandesti doar la sex, cand te duci in casa oamenilor, ca nu-i normal.
Inchiriaza o camera la hotel, daca tot vrei sa faci sex si vezi ca fata este jenata de situatia de a fii acasa cu parintii.
Cat priveste despre sexul in masina, vedeti sa nu va ia politia, ca faceti sex in public, cu atentatul la pudoare, aratatul oraganelor sexuale in public samd. Ala chiar este foarte periculos!

| mihai69 a răspuns:

Și care e de fapt întrebarea?!?

| Adry05 a răspuns:

Asa si intrebarea care e?

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Si tu ii ceri niste chestii de tot rahatul.
Daca mama ei ii spune sa poarte sutien in casa clar are pana in 18 ani si mama ei stie de ce ii spune asta.Iar ea daca o asculta e clar ca ii e jena de ei.
De ce i-ai cere sa faca ceva cand ai ei sunt dincolo, de ce nu astepti sa vrea ea asta ca e in casa ei, ea stie cum reactioneaza a ei, cand vin in camera sau daca etc?
De ce te refuza? Logic, de jena isi respecta parintii si ii e rusine sa stie ca face asta cu ei dincolo sau cand e posibil sa apara.

| Sofer a răspuns (pentru Freya1):

Are 22 de ani si de asta nu mi se pare normal... uite ca uitai sa mentionez si varsta

| mentholinks a răspuns:

Ce tarfe sunteti.

| Lukas1994 a răspuns (pentru Adry05):

Cum sa violezi o fata cat parintii sunt in cealalta camera

| Lukas1994 a răspuns:

La hotel, saracule.