| GinglindSummer a întrebat:

Am o relatie de asa numita ""prietenie" cu un coleg de al meu de clasa.suntem prieteni din a 8-a, acum sintem a 11-a.Din primul an de cind am inceput sa prietenim, toti imi spuneau ca el e indragostit si ca eu nu observ faptul ca el mereu ma cuprinde vrea sa ma sarute( la noi asa e o prietenie ca mereu ne cuprindem ca doi indragostiti), dar atunci eu nu voiam nimic mai mult decit o simpla prietenie.In a 10-a a inceput sa-mi placa de el dar nu am putut sa-i demonstrez pentru ca e greu sa arati ca iti place de el atunci cind esti in friendzone si baiatul s-a multumit cu situatia ca nu vrei mai multe.El e genul de persoana comunicativa, mereu la repaos sta cu prietenii samd, cu toate ca in clasele mai mici statea mai des cu mine ) eu invat foarte bine si ma gindeam intr-un timp ca prietenia asta lui ii trebuie ca sa ma foloseasca insa nu e asa pentru ca noi am comunicat toata vara si o data a venit sa ma vada.Sunt sigura ca ii place exteriorul meu si la sigur caracterul daca tot ne numim prieteni, dar nu ne iese nimic.La repaos el pleaca cu prietenii si cind ramine noi vorbim ne cuprindem ca totimpul si eu parca ma tem sa zic ceva indraznet,,, cu toate ca deja i-am facut o aluzie. Sunt genul de fata populara samd am o gramezenia de propuneri de la baieti samd dar nu pot sa ies cu niciunul pentru ca daca ies eu ii chinui fiind indragostita de colegul meu)Da, in sfirsit am inteles ca mama indargostit.Petrecem putin timp impreuna la scoala, dar il vreau alaturi ca iubit.TPU ce sa fac? Totusi friendzonul este greu de distrus.

8 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

De fapt e chiar usor de distrus, e de ajuns sa vorbiti deschis pe tema asta.
Orice ar iesi din discutie, prieteni nu prea veti mai putea fi sau cel putin nu va mai fi aceeasi relatie ca pana acum.
S-ar putea sa fii totusi surprinsa de raspunsul lui; daca intr-adevar a fost indragostit de tine, e foarte probabil sa fie in continuare. E destul de greu sa uiti o iubire si cand esti departe de persoana care ti-a provocat-o, d-apai daca te vezi cu ea mereu.

| GinglindSummer explică (pentru greyhound):

Mie frica de asta.Nu cred ca am curajul sa deschid eu subiectul. si da poate ma place inca dar este genul de companie care acum poate nu vrea ceva sau serios sau nu stiu sad mi-e frica

| greyhound a răspuns (pentru GinglindSummer):

E normal sa-ti fie, tuturor le e frica sa-si verse sufletul in fata celui/celei pe care il/o iubesc de teama unui refuz dar daca il doresti, trebuie s-o faci si pe asta. Probabil o sa te balbai, n-o sa poti sa iti exprimi bine gandurile, e clar ca nu-i simplu ca in filme dar gandeste-te ca o sa iasa bine, motiveaza-te si gandeste pozitiv.
Tie nu-ti convine deloc situatia actuala si pe buna dreptate, ca e nasol sa fii in friendzone cand tu vrei mai mult. Gandeste-te ca nu mai poti sa continui asa si ar mai fi si posibilitatea sa ti-l fure alta si atunci chiar o sa te simti ca naiba si va fi si mai greu atunci sa-i spui.
Una peste alta, macar o sa stii cum stai, posibil sa te simti si mai bine indiferent de urmare. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand lasa-ma sa-ti ureaz la multi ani! chiar daca este putin cam tarziu, si-acum sa revenim la oile noastre ..scurt pe doi si direct la subiect ca vorba lunga-i saracia omului, ia-ti fata inima-n dinti si vorbeste cu el despre relatia voastra, "bai prietene iubit tu ce parere ai despre relatia noastra, suntem iubiti sau doar amici?" ca nu-ti taie nimeni limba

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
După cum se vede, dacă aştepţi să facă el primul pas, o sa ai de aşteptat mult şi bine.
I-aţi inima în dinţi şi spune-i.
Ce dacă te refuză? Cel puţin ai încercathappy
O zi bună!

| CarolineArina a răspuns:

Laudaroaso laughing.
"Sunt genul de fata populara","am o gramezenia de propuneri de la baieti","eu invat foarte bine" (se pare ca nu destul de bine din moment ce folosesti "î" in interiorul cuvantului, plus alte greseli de exprimare).
Cat despre colegul tau..esti sigura ca vrei sa renunti la o prietenie asa frumoasa pentru o relatie care nu se stie daca va rezista? Pentru ca ar trebui sa stii ca daca o sa va despartiti slabe sanse sa fiti prieteni ca la inceput.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Il iei de o parte si ii spui ce simti si il intrebi daca simte si el la fel. Ii spui ca te-ai indragostit de el si ca iti era frica sa nu distrugeti prietenia dar nu mai rezisti. Daca te place o sa iti marturiseasca si el, daca tu o sa iti faci curaj o sa isi faca curaj si el.

| Danysan a răspuns:

Pai daca- l cunosti invita-l in Oras sau intr-un loc mai palcut doar voi doi si sapunei ceea ce simti e asa greu? Va stiti de atata timp sti ce comportament are, etc.Sau poti sa incerci sa ai induci asta :Gen :1-Atingel subtil pe mana ca si cum ai vrea sa va tineti de mana
2-Mangaie-te pe par cand esti cu el intr-un mod mai dragut si romantic -daca stie cat de cat arta seductiei va intelege animalu
3-Glumeste si fi Vesela laughing
4-Daca iesi doar tu cu el Imbracat-e cat mai sexy.
5-Bate apropouri ca te simti singura si ai vrea sa cunosti un baiat asa cam ca el
6-Lauda-l dar nu prea mult ca i se urca la cap!
7-Iesiti la un film si acolo (un horror e bun fa pe speriata si sare-i in brate!
8-Incerca sa ai clipe romantice cu el -Gen apusuri, pe malul unui Lac :Cum e Herastrau.
9-Poti sa il inviti sa vedeti cerul instelat si acolo doar voi doi va pune-ti cate o Dorinta si el va insista ce Dorinta ti-ai pus tu.Si tu vei accepta cu greu dar ai vei spune intr-un final -Si anume ca ti-ai dorii pe cineva asa de dulce si dragut ca el langa tine -Asa cred ca va- pricepe.
10-Si desii nu mai e vara -Poti sa il scoti la o plimbare prin ploaie si apoi sa faci ca te-a luat asa un frig din ala si sa cauti adapost la el in brate.Si in momentu in care stai la el in brate asa micuta si chitic ca o buburuza (nu ca nu ai fi )privestel pasional si hat baga-i limbuta in Gura-Aww -ce sentimentalist sunt eu nu ma lua in seama dar eu asa as vrea sa fac o fata cu mine.Si chiar si prietena cea mai buna cred ca m-ar impresiona si m-ar face sa ma razgandesc :-p.