| Mihai_Anghel_1997 a întrebat:

Salut TPU
Am p iubita de 1 luna si ne iubim foarte mult. Sunt al 2-lea iubit al ei, fostul sta la 500 km departare si s-au intalnit la mare... Zilele astea a venit la noi in oras si s-a intalnit cu iubita mea si a incercat sa o sarute, ea i-a dat cateva palme dar tot a sarutat-o. Cum ar trebui sa reactionez? Adica il uraste pe tip foarte multl...

8 răspunsuri:
| 4psiho a răspuns:

Stai de-o parte. happy
Ochii care nu se văd s-au uitat de asta este cu tine acum și nu cu el.

| RAY a răspuns:

Ea dat cateva palme dar tot a sarutat-o, va iubiti foarte mult dupa o luna de relatie, porcari aia inca viseaza la el, tu stai si te visezi intro relatie cu ea

| Mihai_Anghel_1997 explică (pentru 4psiho):

Nu pricepi
ieri a sarutat-o chiar daca ea nu voia

| Mihai_Anghel_1997 explică (pentru RAY):

Esti dus rau. Tu mai visezi la cineva care te bate si injura cand ii spui ca ai alt prieten? Daca mai visa la el nu ii dadea block pe facebook cand ala e singurul mod prin care sa comunice. Si nu e curva tipa, nu sta cu 2, o stiu bine de 6 ani, crede-ma!

| RAY a răspuns (pentru Mihai_Anghel_1997):

Bafta multa cu ea, o sa ajungi la vorba mea in viitor, vezi ca nu team jignit, daca isi spun adevarul si faci spume e treaba ta controleazate copile

| aXy99 a răspuns (pentru Mihai_Anghel_1997):

Si tu erai de fata?

| 4psiho a răspuns (pentru Mihai_Anghel_1997):

Mihai,
Am priceput a sărutat-o!
Și tu ce vrei să faci? Să te duci să-l pocnești? Să-i arăți cât ești de mascul? Dacă te îndoaie el? sau Dacă-l lovești într-un așa hal încât ajunge la spital și apoi dai cu subsemnatul la poliție?
De asta am spus: cei 500 km între voi e o distanță suficientă ca ea să-l uite.
Dacă cineva trebuie să facă ceva, acel cineva este prietena ta. Ea ar trebui să se ducă să facă o reclamație că este hărțuită, dar pentru asta trebuie dovezi!

| bombonica22 a răspuns:

Esti prea prost daca halesti asa ceva. De ce s-a mai vazut cu el daca il uraste? e logic nu? Nu trebuie sa fii curva ca sa te mai gandesti la fostul care probabil chiar la iubit mult si acum ii desparte distanta. Tu esti doar un refugiu nu mai fii tu asa sigur, minciuni d-astea ziceam si eu cand de fapt eram trup si suflet pentru altcineva. decat sa sufere singura pentru el, mai bine gaseste in altul(tu) un colac de salvare, dar stai calm minte ei ii e tot acolo, asta e experienta traita chiar de mine.