| SuperSamantha a întrebat:

Salut TPU: am planificat pe weekendul asta un threesome, eu cu 2 baieti. E prima mea experienta de acest fel. Ce ar trebui sa stiu inainte? Ce sfaturi aveti?

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca trebuie se te protejezi total cu prezervative, fiindca bolile cu transmitere sexuala se iau prin sex oral, vaginal si anal.
Iar pentru anal trebuie sa nu mananci vreo 2 zile si sa faci clisma.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Uiuiuiuuuuuu, toată stima și respectul meu, stimata domnișoara. Sfatul meu e sa te relaxezi și sa te bucuri din plin de experiență, o sa fie de neuitat

| Miruna333 a răspuns:

Nu asculta prostii cu infometatul inainte de anal. E total eronat. Consuma mai multe fibre astazi. Pentru a evita orice fel de eveniment din acest punct de vedere, poti lua loperamid. Eu folosesc loperamid o zi inainte de eveniment si in ziua cu evenimentul si clisca cu o zi inainte, seara. Relaxeaza-te si bucura-te de experienta.

| SuperSamantha explică (pentru Miruna333):

Asa ma gandeam si eu, sa te infometezi 2 zile mi se pare enorm. Multumesc de recomandari, chiar cred ca am medicamentul prin casa, sau ceva asemanator oricum.
Inca o mica intrebare, cu ce pot face clisma acasa? Ma gandeam sa fac chiar inainte sa plec de acasa sa nu am surprize.

| VoidEternal a răspuns:

Tonight, in "things that never happened":

suntserios
| suntserios a răspuns:

Unde putem face programari?

| SuperSamantha explică (pentru suntserios):

Programari puteti face pe site-ul meu propriu, www.staiinbancatadacanuainimicinteresantdezis.ro unde trebuie sa platesti 1000 de euro ca sa iti faci cont si 1000 de euro pentru a te programa sa vorbesti cu mine sa-ti fac o programare.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru SuperSamantha):

Cu un irigator.
Apă călduță, fără alte substanțe.

| ania a răspuns:

Ca sexul in afara căsătoriei îl manie pe Creatorul nostru, deci aduci blestem peste viata ta. Nu te poți ruga sa nu iei boli cu transmitere sexuala, ca te pui singura in afara ariei pe care El o protejează. Ai 20 % șanse sa iei BTS chiar cu prezervative, ca se iau prin sânge, poate de la 2 zgârieturi chiar de la prezervative, dacă e mare elanul. Nu știu pe cine vrei sa impresionezi, te vei simți vinovata și folosita pe urma.Ai fi mult mai fericita dacă ai alege sa respecți planul Creatorului și ai face sex numai după căsătorie. Cine îți propune asa ceva nu te respecta.

| SuperSamantha explică (pentru ania):

Hai mai lasa-ma cu creatorul vostru inexistent, care s-a intrupat dintr-o virgina cica, da pun pariu ca era ciuruita saraca de nici nu mai stie care-i tatal si atunci a dat-o pe religie si vise profetice sa scape de gura lumii.

| SuperSamantha explică (pentru dullcat):

Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SuperSamantha):

Te-ai bagat tu, tarfa pwlii sa vorbesti. Vezi ca parca aveai threesome, cu boola in gura si in cwr in acelasi timp. Tu cand stranuti, scuipi pwli. Da-te-n mortii tai de tarfa imputita.

| mihaib9010 a răspuns:

Top?