Ok,inteleg prin ceea ce treci.Aceeasi problema o am si eu.Din punctul meu de vedere nu este normal deloc sa vorbeasca si cu alte fete daca este impreuna cu tine, ar trebui sa se daruiasca tie si numai tie fara sa-ti dea motive de gelozie.Ar trebui sa-i spui sa o lase mai usor chiar daca nu le cunoaste in realitate pentru ca nu iti convine sa fie cautat din moment ce tu chiar ai nevoie de el mai mult decat alea.Probabil face asa sa mai schimbe alte impresii, sa vada alte stiluri de gandire si sa traiasca putin libertatea daca tu i-ai cam rapito.Deci,ceea ce trebuie sa faci este sa te calmezi fiindca nu are ce sa se intample. Discutati civilizat si ajungeti la un acord.Mult noroc!
În categoria asta, mai întâi se scrie vârsta și mai apoi se adresează întrebarea.
Dacă fetele cu care vorbește, nu le cunoaște deloc în realitate, nu văd care-i problema.De ce să nu vorbească și cu alte fete? Unele fete nu plac anumite persoane, dar nu poți să- interzici să nu vorbească cu nicio fată. Asta o să afecteze grav relația.
Deci tot recitesc din nou si din nou problema ta, care ma lasa fara suflare... E tragic ceea ce ti se-ntampla
Nu serios. Ai prieten si nu sti sa scrii? Te rog draguto, du-te la scoala ca ai timp de iubit.
Si acum din nou? De ce-ti pasa? Si asa nu le va intalni, so lasa prostiile
Da mai frumos nu se poate eu serios intreb da tu. Daca nai de gind sa dai raspuns normal nici nu scrii.
P.S. Sunt moldovanca si cum vreau asa scriu
Ok...
Eu ti-am dat un sfat : Sa mergi la scoala si sa lasi prostiile. Si sincera cred ca si acolo se invata romana.
Si P.S : gand se scrie cu i din a
De ce iti faci probleme? daca erau din oras cu voi mai ziceam da asa stai calma.
Nu ii poti spune tu cu cine si cu cine sa nu vorbeasca.
daca tu nu te simti confortabil pune punct. aveti idei diferite despre cum se mentine o relatie.
nu e ok sa-i ceri lui sa se simta restrictionat(inconfortabil) ca sa te simti tu bine.
intr-o relatie trebuie sa va simtiti amandoi confortabil.