| Confuzul9din10 a întrebat:

Am și eu o intrebare. Cum faci sa scapi de o atracție fizică foarte puternică față de cineva (nevoia de atingere constanta a acelei persoane) știind ca e pe fondul unei lipse din copilăria timpurie fara sa oprești din a o vedea zilnic și de a fi apropiat? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Dispare cu timpul nevoia asta, atunci cand realizezi ca poti atinge alte persoane.

14 răspunsuri:
| AlexValentinn a răspuns:

Tu vrei sa scapi de chestii care sunt normale? E absolut normal daca esti atras fizic de o fata sa vrei sa o atingi, repet, este ABSOLUT NORMAL. De ce ai vrea sa scapi de chestia asta?

| alexalx1234 a răspuns (pentru AlexValentinn):

Si eu vreau sa scap sincer. Mai ales datorita faptului ca stiu ca nu am sanse cu vreuna

| AlexValentinn a răspuns (pentru alexalx1234):

Nu o sa scapati chiar daca vreti chestia asta. Si in caz ca ati scapa, cand o sa va faceti relatie nu o sa va atingeti niciodata partenerul? O sa faceti sex fara sa va atingeti? rolling on the floor

Cine a zis ca imi fac relatie? Aspectul meu fizic nu permite luxul de a avea o relatie

Atunci nu va faceti, ramaneti singuri toata viata, desi dupa 30 de ani incolo o sa va afecteze din ce in ce mai rau singuratatea.

N-am nicio vina ca m-am nascut cu o fata urata. Merg la sala, dar sala nu ajuta la schimbarea trasaturilor faciale. Eu de acum la 19 ani simt singuratatea din ce in ce mai tare pe zi ce trece.

Uratenia te dezavantajeaza un pic, intr-adevar, dar nu este un factor care sa te impiedice sa iti faci o prietena. Eu vad pe strada atatia baieti/barbati urati rau de tot cu femei decente sau chiar Bomba, deci tu de ce nu ai putea? Si oricum, in ziua de azi, nu mai conteaza aspectul sau altceva, conteaza banii, daca dzeu nu te-a inzestrat cu fizicul, poate te-a inzestrat cu altceva. Folosestete de acel ceva. Sau fa bani frate, daca ai bani o sa ai asa multe femei ca o sa fii satul de ele.

Stai chill că la Constanța contează extrem de mult aspectul fizic. N-ai să vezi aici băieți urâți cu niciun fel de fată. Pe mine mă împiedică și scolioza asta de la spate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexValentinn):

Ții se pare frate că ei sunt urati, pentru că ești tip. Dar de fapt alea 'bomba' arata la fel ca ei. laughing
Că eu n-am văzut până acum, vreuna care sa fie arate super bine, sa se afișeze cu unul mai urat decât ea. Niciodată.

Contează banii, pentru el mai mult, nu zic că banii nu-ti oferă o gamă mai largă de femei. Dar nimic nu înlocuiește atracția și chimia. E greșit să se folosească de bani, pentru a menține femeile, că după se plânge ca îl folosesc pentru ei. Când de fapt e vina lui că s-a lăsat folosit.

Și nu în ultimul rând caracterul, el crede că dacă l-au respins niste femei. Gata e urât, ar trebui sa le mulțumească că nu i-au pierdut timpul.
Pentru un tip normal, care nu e el cine știe ce, sunt foarte puține femeie care să aibă interes sincer, as putea număra pe degete de la o mana cate femei au fost interesate de mine(persoana mea). Fara lucruri superfiale. Cum ar fi fizicul sau ce dețin.

| Confuzul9din10 explică (pentru AlexValentinn):

Pai intai relația mea cu acea persoana e strict doar de prietenie și suntem conștienți amândoi ca nu va fi mai mult mai ales că are iubit. Totuși sunt foarte atras de ea si nu vreau sa stric ce am cu ea adica prietenia pe o banala atractie. Si stiu ca datorita faptului că am avut primele mele contacte fizice totusi mai intime gen îmbrățișări cu ea, au stârnit o dorință a mea de afecțiune nesatisfăcută din copilărie deoarece unul dintre părinți, tatăl, mi-a murit cand eram mic iar mama nu mi-a oferit nimic din ce se cheamă afectiune pentru ca aveam un frate mai mic.

| Confuzul9din10 explică:

Ideea e ca o văd zilnic si suntem chiar foarte buni prieteni. Si mereu mă trezesc uitandu-ma lung la ea, chiar holbandu-ma, si uneori nu in cele mai decente zone sau cu dorința in care vreau sa o sărut și să îi dau bluza jos si cele mai deseori sa vreau sa ii bag mana sub bluza dar ma abtin. A devenit frustrant "abstinenta" asta și cam bate la ochi dorința mea. Vreau sa scap de aceasta atractie fara sa nu mai fac lucrurile pe care le fac cu ea in calitate de prieten și fără sa o evit.

| alexalx1234 a răspuns (pentru Confuzul9din10):

Renunță frate la ea de tot. Blocheaz-o pe toate rețelele sociale și ignor-o în viața reală. Ai să vezi că o să uiți de ea.

| Gvg1987 a răspuns (pentru alexalx1234):

Stai liniștită
Ca poate ai suflet bun

| alexalx1234 a răspuns (pentru Gvg1987):

Sunt băiat