anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..am si eu o intrebarebig grin..de ce tot timpul cand ma sarut cu prietena mi se scoala "instrumentul"? ..chiar asa de fiecare data ma excit?laughing..si mi'e rusine cu ea sculata cand sant cu prietena.ea sigur a vazut ca o am ridicata.dar nu a zis nimic..cred ca si ei ii placelove struck..astept raspuns de la voi...

Răspuns Câştigător
| ElHombre2000 a răspuns:

Eu nu cred ca ei ii place, dar ca sa stii e doar chestie de control.Iti spun nu te gandi ca de fiecare cand va sarutati ti se va scula,, satelitul"

10 răspunsuri:
| Illusionn a răspuns:

Sigur nu ii place. Poate esti prea obsedatlaughing

| Anonima264 a răspuns:

Pai probabil deoarece atunci cand va sarutati iti vine sa faci... cu ea.(cred ca intelegi la ce ma refer)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ironia sortii acum tie rusine ca ti se scoala, cand o sa vrei sa o faci si o sa fii catat pe tine de emotii o sa iti fie rusine ca nu se scoala.

| Foartesecret a răspuns:

rolling on the floor))))))))))

| Foartesecret a răspuns:

De ce i-ar placea rolling on the floor?

| sufletdeing3r a răspuns (pentru ElHombre2000):

Asa am sa fac..mersi de sfat.

| sufletdeing3r a răspuns (pentru Foartesecret):

Eeee..stiu ca ii place...stiu eu de ce zic laughing

| Ionut_Matei_1994 a răspuns:

Ele se rad de asta sis putin timide mai ales daca sunt virgine dar dupa parerea mea. Adica anatomic vorbind este o chestie perfect normala si nu ai de ce sa iti faci griji pentru asta. p.s Bucurate ca ai erectie si nu esti ipotent si burate ca acum i arculetu sus si nu atarna si eu am patit-o ca am vrut sa fie sus si numa nu se ridica de emoti de beat ce eram nu stiu mai degraba de emoti (sau de spaima) deci bee happy si du-te in tufisi sau in baie daca nu mai rezisti si fa-ti antrenamentu la tricepsu drept sau stang carel folosesti...

| Ionut_Matei_1994 a răspuns:

A da si fi sigur ca nu-i place pentru ca atuncea crede ca esti doar un obsedat care vrea sa o smotoceasca si sa o lase dupa aia deci tiam spus mai jos sau mai sus unde am scris ce trebuie sa faci si la tipe li greata de asa ceva mai ales daca sunt virgine trust me.

| xBlackRose a răspuns:

VailaughingNu fi obsedat.
Adica fetele doar rad un pic si se rusineazalaughing)(cand vad aia)