Durerea asta de care zici tu dispare din erectiile pe care le ai sau o sa le ai. Oricum trebuie sa treaca prin niste trasformari.Atinge fa ce vrei dar nu va disparea durerea ca atingi tu capul mai regulat.O sa fie bine
Hmmm... Ți se decalotează singur când ai erecție? Ți se decalotează ușor în general?
Decalotarea nu e facuta total(e pe jumatate), insa in erectie mi se decaloteaza cam jumatate de centimetru.
Deci ai fimoză, prietene... Este o „problemă" din cauza căreia nu poți să-l decalotezi. Asta trebuie să se rezolve, altfel nu vei putea avea o viață sexuală decât cu riscul de a rupe ceva sau de a ajunge la urgențe...
Există mai multe metode prin care poți scăpa de fimoză.
1. Metodă pe termen lung: exerciții de întindere. La fiecare duș expui acel „inel de culoare albă" și-l întinzi în lateral puțin câte puțin, până la limita inconfortabilului (atenție, să NU se ajungă la durere, pentru că riști să rupi ceva pe acolo). Asta poate dura până la 2-3 luni! Metoda este una cunoscută, dar nu există un procentaj oficial de reușită
2. Aplicarea unei creme cu steroizi (Dermovate - Propionat de clobetasol 0, 05%) pe zona cu probleme. Tratamentul (dacă țin bine minte) nu trebuie să depășească 2 săptămâni. Procentaj de reușită: 70-80%
3. Prepuțioplastie: o operație ușoară care te scapă DOAR de fimoză (vei vedea la 4 de ce am spus asta). Se face la urolog, sub anestezie locală, operația durează vreo 5 minute, iar recuperare (deci fără „pistonare") 2 săptămâni. Rezultate: cel puțin pe termen scurt: 100%.
4. Circumcizie. Dacă ție ți se pare că a tăia o bucată din tine, eliminându-ți, totodată, mare parte din plăcere e ok, poți să mergi pe asta. Soluția e garantată 100%! (dar mulți care au făcut asta regretă)
Ai grijă ce faci cu asta, pentru că nu e de joacă. Poți ajunge la spital din cauza parafimozei (dacă decalotezi și se blochează)
Mai trebuie sa mai adaug ceva...eu mi-am inceput decalotarea de abia acum vreo 3 luni... si in stare fleasca se decaloteaza aproape toata, insa doar in stare de erectie se decaloteaza cam 1 cm. Daca incerc sa o decalotez in fiecare zi, atat cat se poate(pana cand simt ca nu mai merge), in cat timp se va putea decalota complet?
PS: Nu am incercat sa o decalotez prea des pentru ca imi era o oarecare frica ca pielea va ramane sub "cap" si nu o voi mai putea trge inapoi, si nu stiu cum voi reactiona din cauza discomfortului.
Încearcă crema și decalotează mai bine sub duș...
Dacă vrei, riscă (ai grijă cum tragi prepuțul înapoi)
Dacă se blochează, nu doar disconfortul o să te deranjeze... Dacă se blochează, FUGI la urgențe
Te doare pentru ca nu l-ai decalotat mai des. Dupa mai multe exercitii, ai sa vezi ca nu te mai doare.