| Victor010 a întrebat:

Am si eu o intrebare! Imi puteti explica pas cu pas ceea ce se intampla cu penisul unui baiat cand intretii prima oara un contact sexual cu o fata? Am cautat peste tot si nu mi s-a oferit ceva bun.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In timpul sexului nu i se intampla nimic deosebit unui barbat sanatos, penisul se mentine in erectie pe intreaga perioada de penetrare, insa sigur se va intampla la sfarsitul actului cand se va produce ejacularea si trecerea destul de brusca a penisului din starea erecta in cea flasca.Reintrarea in erectie se va intampla dupa o anumita perioada de timp, aceasta fiind in functie de excitatie, stare psihica, partenera, dar mai ales de varsta.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In majoritatea cazurilor absolut nimic

| Victor010 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru raspuns! O seara frumoasa in continuare!

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai prima data e in stare flasca, apoi incep saruturile si hainele zboara si incepe sa intre in erectie(mai ales daca-i prima data). Bun, o baga prima data si simte un usor discomfort, e stramta, e ceva nou, il strange, nu e ca manuta cu care s-a tot satisfacut, dar e placut si continua. O mica durere s-ar putea sa fie daca nu are ata rupta, dar de obicei se rupe in timpul masturbarii sau nu se rupe si daca i se rupe in timpul actului sexual va simti o durere minuscula... Ok, urmeaza ejacularea cand se simte cel mai bine laughing)) apoi ar trebui sa revina-n starea flasca, dar mie mi s-a intamplat ca dupa mult timp de inactivitate sa ramana in erectie

| Emilian65 a răspuns:

Penisul unui baiat trece prin mai multe stari cand face sex cu o fata. La inceput este in stare flasca, apoi in stare erecta si dupa ejaculare revine la starea flasca. Toate aceste stari sunt normale pentru orice baiat.