Eu am incercat sa te ajut. La 16 ani ar trebui sa fii un pic mai optimist, mai zen, ce faci la 30 - 40 de ani daca acum esti asa negativist? Mama ta cum este? Ce i drept s au mai schimbat oamenii, eu cand eram in liceu nu aveam colegi asa deprimati...
Pai nu conteaza neaparat corpul, figura conteaza! Conteaza fizicul pentru ele asa cum si pentru barbat, fizicul in primul rand! Daca nu e ala, nu ii mai intereseaza. Nu le place figura ta, nu atrage.
Normal ca pe ala frumos la figura il alege!
Deci fizicul NU il ai. Ai pentru mine, pentru oameni asa ca amic, asta da, arati bine.
Prietenu meu are burta, nu f mare, dar are asa si asa, il plac femeile de il rup si la 41 ani, dar are o figura masculina. Si il placea de la 15 ani de rupeau. Bine, nu toate, dar multe. Atragea priviri imediat. Nici nu avea bani, studii, s-a insurat cu o intelectuala.
Aia era in anul 1 de facultate, el nici bacu` nu-l avea si avea un salariu de 100 de dolari in 2001, nu a contat, i se zicea "te plac asa cum esti, daca nu avem facem impreuna totul cum au facut si parintii nostri".
Si nu facea nici o sala! Avea corp normal de sedentar, doar ca era slab.
Slab, mai gras, vad ca e tot aia, figura i-a ramas si exprima aceleasi trasaturi!
Io faceam sala ca si tine, aveam fibra si degeaba, ca figura mea nu era atractiva.
Stiu ca te-ai comportat bine! Dario zice ca majoritatea ca nu stie omu sa se comporte, nu e asa, sunt si unii asa, dar la tine nu e cazul. Asa se intampla, cand nu te place, orice faci si oricum te porti, nu merge.
Daca arati bine, daca te comporti decent, ajunge.
Tu vorbești urat de fete de femei, le denigrezi. Poate de aia se întâmplă să nu fie atrase de tine, transmiți energia asta negativa, teama asta de refuz, nesiguranță. Tu crezi ca fetele nu suferă din dragoste? Tu ști cum e sa fii în pielea unei fete? Nu ști. E chiar mai complicat decât crezi. Atâtea răutăți și gândiri misogine, apoi trebuie sa aibă grija cu cine vorbesc fiindca sunt mulți obsedați peste tot. Fetele adesea sunt hartuite pe strada, sunt expuse la multe rahaturi. Oricum bărbații sunt un pic mai cu capul decât sunt femeile ca să spun sincer. Fetele dacă nu au succes la băieți au o atitudine mai fair play, bărbații sunt disperați, în general au o disperare mult mai mare. Tu ești încă adolescent, ai tot timpul sa ți faci o prietena, sa înveți cum sa te porți adecvat etc. Și sa ști ca vremurile nu sunt asa diferite, întotdeauna au fost valabile aceleași reguli, sunt băieți care au o situație materiala obisnuinta și au prietene bine merci, cunosc eu personal
Nu e bine sa le denigrezi! Ele nu sunt vinovate ca tu nu arati atractiv, sincer. Da, iubesc pe cine simt ca le atrage.
Si eu sunt la fel.
Am avut cinci femei care m-au placut, si ele au facut primul pas, nu le-am placut, nu conta ca-s destepte, ca au nu stiu ce calitati, ca amice da, dar nu ca partener.
Nu frumos e ce le place lor, in general un barbat atractiv e pentru multe atractiv, e frumos ce le place lor cand sunt 5 barbati la fel de atractivi doar ca au figuri diferite, atunci da, una place un tip de figura, alta alt tip, dar toate au aceiasi nota.
Eu te inteleg dar nu sunt ele vinovate dar nici tu, nu ai castigat loteria vietii.
Trebuie sa te accepti asa si sa ai alte preocupari, nu mai obsedat de asta, ca sunt asa multe de facut de nu iti inchipui.
Prieteni, jocuri, distractii, filme, plimbari, pasiuni facute cu prietenii, programare, aia aia, piscina, sala, mare, munte, ce naiba man?
Si ca sa iti zic pe bune si eu am fost in aceiasi situatie si aia e! Ce era sa fac acum? Mare chestie, nu ma plac nu ma plac si gata.
M-am descurcat la dame de consumatie, am facut-o si singur si nu mi-e rusine ca nu e nimic rusinos (doar pentru comunisti e rusinos cu mintea ingusta), si in rest mi-am vazut de viata fara balamuc, fara obligatii.
Tu crezi ca e mare lucru? E la inceput 1-2-3 ani, dupa aia e lunga perioada de obligatii, stres, copii, etc, si asta multi mi-au zis.
Tu ai casunat asa sa-ti faci rau. Iar te inteleg ca nu poti controla, dar e musai! Altfel te duci pe tobogan in jos.
Vezi sa nu ai o depresie, ai grija! Ca daca e, ar trebui sa ceri parerea unui medic si vezi ce spune. E anormal sa-ti umbreasca viata chestia asta.
Eu te-am inteles si am explicat. Eu citesc tot in general. Nu a fost un repros, am zis ca nu e bine sa le denigrezi.
Citez "toate care mai de care au iubit si lor nici nu le-o dat parul pubian, nu avem nevoie de caracterul lor infect cat nici tu cat nici eu meritam mult mai mult"
Asta nu e denigrare?
Ce vina au ele ca tu nu esti atractiv?
Si da, ma repet, nu poate da fizicu la o parte! Am explicat de n ori si pe aici si peste tot, am explicat si de ce, e in natura umana, asa suntem programati, am explicat amanunte de ce.
Caractetul nu e infect deloc, nu le place si atat! Au iubit ce le-a placut.
Si iar repet, caracter si restul conteaza DUPA ce le place fizic, altfel nu le mai intereseaza, si la barbati la fel.
Singurii care zic ca nu cont fizicul sunt aia care nu il au.
Si ideea e ca ce zic eu acum nu vine din partea unuia frumos, ci din partea unuia cam ca tine! Deci nu gandi ca vb aiurea si ca te vad eu de sus, in nici un caz.
Doar ca si asa eu zic ca fizicu conteaza pentru ca am inteles cum merge treaba cu atractia.
In plus, da, nu le da parul pubian si iubesc, ca aia care arata bine se plac de la 13 ani in sus fulger asa. Nu asteapta sa ajunga la 50 ani. Asta este.
Bine, eu am luat in calcul ca tu stii sa te comporti! Adica iau ca partea asta e ok asa cum ai spus.
Ca sunt si din aia frumosi care sunt praf, antisociali, resping aiurea, le e rusine, si e si normal ca nu merge.
Adica de aia nu am zis de partea asta. Ca daca esti ca aia, nu e fizicul de vina, dar ai zis ca nu esti.
Mai era cineva aici care avea fizicul, avea poza, la el era a doua varianta, am si spus.
Daca tu crezi ca viata inseamna doar sex, nu e deloc in ordine. Omu e o fiinta inteligenta, nu ca animalele, sex, mancat, dormit, totusi.
Sunt atatea de facut de nici nu ai avea timp sa te plicti, stii vorba aia? "Un om inteligent nu se plictiseste niciodata".
Mai sunt si dame de consumatie, mai ai si manute! De ce nu folosesti si aceste metode daca zici doar de atractia fizica.
Ce, ti-e rusine cu manutzele? Uite eu o zic public, o fac de doua ori pe zi. Ca da, tensiunea sexuala trebuie descarcata, aici ai dreptate.
Speranta si optimismul e de inteles ca s-au dus, pentru ca speri odata, de doua ori, de trei ori, daca nu vine, se cam duce.
AAA, pai atunci nu fizicul e problema la tine! Ai zis-o, deci e varianta doi (de aia am pus ambele variante), am luat-o pe prima presupunand ca la comportament esti ok.
Ai zis "stiu care este problema mea problema mea este ca sunt antisocial si resping uneori prin vorbe". Deci NU esti in ordine pe comportament.
Ai un fel de a fi mai antisocial si din comportament si vorbe, le faci sa fuga chiar si la nivel inconstient transmiti ceva neinregula.
Ala bubosul e mai prietenos, mai deschis, mai vesel, f sociabil, se simte ca e usa deschisa pentru prietenie, relatie, emite astea.
E un om foarte placut.
Dar daca erai f ok pe purtare, atunci era fizicul, asta e, ai noroc ca nu e fizicul.
Dar te vedeam ca ai zis "tu ma crezi ca din cauza lor nu mai ies din casa am anxietate sociala"
Sa sti ca aceasta indiferenta totala de care ai zis dupa ce ai zis aia, nu prea imi da bine, tu de fapt ti-ai reprimat dorinta poate fara sa iti dai seama, nu ca nu o mai ai, de aia nici nu am luat in calcul.
Si asta nu stiu ce va da in viitor, comportament fata de femei asa si in general, colege, etc, sa nu dezvolti comportamente neinregula.
Nu stiu ce sa zic.
Oricum e bine ca am clarificat ce e la tine.
Deci ca si alt coleg de forum care la fel, nu fizicul era problema. Insa am vazut poza lui asa cum am zis si era clar ca nu fizicu era.
INSA comportamentul poate fi schimbat, aici e norocul tau.
Mai bine incerci sa schimbi comportamentul si sa ai fete decat sa-ti reprimi si sa nu fie in ordine poate.
Iar daca vei schimba si ai, atunci NU or sa mai fie pe interes decat panaramele care alea sunt cu oricine.
Ptr ca daca te place, nu se mai pune problema.
Gandeste-te ca multi o iau de la zero! Fac casa impreuna, rate impreuna, deci nu mai zi tu. Ambii au un job cam la fel si aia e, insa se plac! Majoritatea tinerilor au rate la case, masini.
Te amagesti.
Mai baiatule, tu traiesti departe de lumea reală si vad ca nu-ti plac sfaturile altora. Nu spun ca am avut succes dar m-am adaptat vietii in care traim. Si o duc destul de bine in casnicie. Cu bune si cu rele. Nu stiu ce varsta ai si ce probleme ai avut pana la varsta ta dar esti imatur in gandire.
Daca tu crezi ca ti-am dat sfaturi in scarba, este problema ta. Am sa ma opresc aici cu sfaturile, că văd că se lipesc sfaturile de tine precum cocosatul de gard. Traieste-ti viata asa cum vrei.
KatiMe27 întreabă: