Eu am incercat sa te ajut. La 16 ani ar trebui sa fii un pic mai optimist, mai zen, ce faci la 30 - 40 de ani daca acum esti asa negativist? Mama ta cum este? Ce i drept s au mai schimbat oamenii, eu cand eram in liceu nu aveam colegi asa deprimati...
Eu spun un adevar! Citeste psihologia evolutionista.
Am spus ca la tine nu este fizicul, vad ca nu citesti atent, ce am zis in ultimuy mesaj? La tine e comportamentul cel antisocial si din vorbe respingi, ca ai spus dar tarziu si nu stiam.
Hai sa explic ca sa intelegi chiar daca nu e vorba de tine:
In trecutul indepartat barbatul bazat, puternic era preferat de femei pentru ca putea apara familia de altii sa nu le ia mancarea, femeia.
Femeia frumoasa era vazuta de barbat in inconstient ca sanatoasa deci putea da nastere la copii sanatosi.
Asa ca in timp s-a adaptat omul si asa a ramas, barbatii aia bine cu fete din alea aratoase, exprima acele calitati, iar inconstientul femeii e facut sa fie atrase de asa ceva, de aia zici tu ca le plac raii, bine observat! Ptr ca aia sunt bazati.
Din pacate noi nu am evoluat pe segmentul asta, si legile atractiei au ramas aceleasi ca in trecut.
Un barbat bland cu figura de asa ceva, nu e validat ca barbat bazat si nu prea trezeste atractie.
De aia auzi "ce draci a gasit la derbedeul ala, si uite unu cuminte nu a luat".
Ai priceput? Sau vrei iar sa fugi de adevar? Repet, chiar daca nu e vb de tine acum, la general, ca ai zis ca in orice discutie zic asa, pai asta e! Astia suntem.
Fara fizic nu discuta. Ptr ca in trecut caracteru si altele NU erau factori atractionali.
Ca dupa fizic apreciaza si alea, e corect, normal ca, conteaza sufletu si inima si alege unu din ala, desi daca e prea ok iar NU le place.
Verifica la altii sa vezi, mi-a zis chiar una "e mai al dracu dar tocma asta ma atrage".
Bubosu e masculin, inspira calitati din alea.
Am mai spus, cei cu fizic dar cu probleme de comportament, iar nu au, asta e adevarat adica tu si altii. Insa asta se remediaza.
Dar eu vb de aia cu comp okey.
Chiar daca unu are fizic ok, figura ok pentru oameni, prieteni, poate sa nu aiba pentru femei, sau invers, o fata, tocmai avem aici una pe alt topic care zice ca nu arata bine, o zice ea! Desi nu e asa, are poza aici, se zice pe la spate ca sperie cu fata ei si ca toti baietii cu care vine se uita la maica-sa apoi.
Asta e.
Salut, si eu sunt bi, daca vrei sa vorbim da-mi add pe insta la adresa " Strokeshine" te pot ajuta cu un sfat
Pai f bine, sa nu mai incerci sa le cuceresti ca nu asa se face. Nu exista, daca doi oameni se plac f tare, simt amandoi ca e remarcat de celalalt, simte priviri, atentie, gesturi, si care se duce primul sa actioneze, se duce la sigur, ca celalalt abia asteapta!
Daca nu ma simt remarcat si trag de ele, atunci e si logic ca dau gres.
Tu daca vezi o fata misto te uiti si subtil si tot te uiti da? Ea simte!
Daca nu te uiti, nu iti place clar. Si ea iar simte.
Cand e vb de cucerit, deja e clar ca nu ne place. Ce, una pe care o placi si simte ca o placi, trebuie sa te convinga? Abia astepti sa zica hai la o plimbare, asa e si invers cand una place pe unu f tare. E doar un exemplu.
Nu e vb de Romania, asa e pe tot globul. Genetic 99 % din barbati si femei sunt la fel pe axa asta.
F bine ca nu te mai intereseaza! Doar sa fi ok asa. Vezi ce alte preocupari si cu asta basta, ca-s multe placute de facut.
Iti dadusem un pivat azi noapte cu ce zicea una:
"Era prea bun, prea grijuliu, prea galant, ma plictisea".
Ala zice "cum ma, eu am avut grija, am facut ce ai spus si asta e rasplata? Sa te duci cu un fustangiu de nimic? Cum sa nu iti placa cineva bun?".
Ea: "erai prea previzibil, stiam cum incepe ziua si se termina..."
DECI nu stia sa explice ca vrea unu rau de fapt, asa cum zici si tu ca vor.
Si i s-a aprins calcaiu` dupa unu neica nimeni fustangiu care era rau, nu stia de ce, dar am explicat aseara mai sus de ce.
Cred ca iti e si mai clar acum.
Si daca le da unul una peste gura, iar se plang, dar de fapt le cam place asa, de aia f multe se lasa batute! Deci iar asta ca sa vezi ca e asa, iti dau fapte pe care le stii, sa faci legatura.
Corect, daca unii au succes nu inseamna ca toti au, depinde de om, de situatie, de felul de a fi, de context, e usor sa dea unii o parere subiectiva adica cum vad ei treaba si referindu-se doar la ce au ei sau nu au, eu in general sunt obiectiv, ma pun si in pielea celuilalt. Dau o parere la general.
Normal ca nu ai dorit ceva ilegal sau rau! Dumnezeu nu vede nimic ca nu exista, altfel facea ca toti oamenii sa fie bine, nu mai avea ce rau sa vada, rau care nu ar mai fi existat.
Am 42 ani, nu am cum sa cred intr-o iluzie facuta de bogati in trecut. Faptele arata ca nu exista.
Are pe dracu un orar pus departe, l-ai intrebat tu? "Ba asta dumnezeulei, de ce nu te bagi ma pentru noi"? Si a zis el "Da ma, nu ma bag da` am orar pus deoparte pentru mine pentru ca sunt programat la sexane, nu am timp de voi", fi ma serios.
Si oricum si daca e si nu se baga, oricum nu mai conteaza pentru noi.
Si alta chestie ilogica pe care nu ai vazut-o "nu se baga in prostiile omenirii", de parca nu tot el ne-ar fi facut asa! Daca ne facea el, ne programa genetic sa fim ok, dar nu avea cine sa faca asta.
Deci nu are cum sa nu ii convina tot ce el a facut.
Nu din cauza la femei, in general stiu ca nu exista.
Nu stiu de ce ai ura tu pe ele, dar aia e. Ca nu-s vinovate cu nimic ele, ca, cu foarte multi sunt ele f okey. Asa sunt ele facute.
Si pe mine care nu m-au placut, nu aveam ura pe ele, ca nu aveam de ce.
Pai inteleg ca nu poti controla, asta clar, uitasem sa spun, stiu ca asa simti.
Ai dreptate, avem personalitati diferite, corect. Eu doar ziceam asa cum ar trebui, sa nu mai urasti. Ca nu ai ce face, asta clar.
Satana se zicea ca tot de dumnezeu e facuta deci.el ar permite.
Dumnezeu nu are cum fi in totdeauna, ca nimic nu apare aiurea, trebuie sa aiba o origine.
Rautatea sta in genele noastre, ajuta la supravietuire in trecutul indepartat! Asa ca...asa suntem proiectati.
Ca venea altul sa-ti ia resursele si femeia, trebuia sa fi rau.
Nu primesti o pedeapsa pentru ceva pentru care nu esti vinovat! Ce nu poti controla nu e vina ta, ai si tu soft de rautate ca multi altii, ce ziceam mai sus! Se activeaza si aia e, simti ce simti.
Si iti zic si la ce iti folosea! In trecut ancestral ai fi dat in cap unuia care era cu una, ca sa stea aia cu tine, aia vedea ca esti mai tare, te aprecia mai mult, ca atunci astea erau valorile.
Aia cu dumnezeu nu mai discutam ca nu are sens.
Astalalta, pai cum adica ii fur femeia?! Pai o iau cu forta? Ea alege sa vina, deci nu e multumita cu ala care este. Iar aia si alea care fac asa, sunt fraieri.
Ca si pe femei le auzi "mi-ai furat barbatu", si o ia pe amanta de par, de parca aia l-a luat cu forta, ala a zis da, ca daca el nu zicea da, ea nu avea ce face.
Daca o rapesc, o leg da, atunci am furat-o ca ea nu a vrut, dar asa? E a ales, eu daca nu alegea, nu aveam ce face. Sa vina cu topoarele dupe ea!
Pai aia e, daca ea alege sa plece din bratele aluia, nu se numeste furat, furat se numeste cand iei cu forta desi ea nu vrea, atunci esti tu de vina, altfel nu, deci nu trebuie sa vina cu topoarele decat pe ea.
Da, poti sa le urasti, dar din pacate atractia ramane si nu stiu cum va fi, e ca si cum vrei sa accelerezi dar frana e pusa. Vom vedea. Zici tu asa pe moment dar nu stiu daca e asa de simplu.
Ideea e sa se duca atractia sa nu mai ai ce ura, sa fie indiferenta naturala.
Adica nu sa vrei dulciuri si sa le urasti, ci sa nu le mai vrei.
Si daca le urasti, tot rau te cam simti, atat cat ura exista, exista si durerea, altfel nu ar mai exista ura, urasti cand suferi.
Cand nu mai suferi nu urasti, nu te mai intereseaza in mod natural, nu ai cum sa urasti ceva care nu te mai intereseaza, dar...in gene ai un soft care nu prea poti sa treci peste el asa usor ca vrei tu constient chiar daca pe moment pare ca e okey.
Noroc ca eu nu-l prea am, am dar e slab.
KatiMe27 întreabă: