| Roliii a întrebat:

Salut TPU! Am si eu o intrebare, recent m-am vazut cu o fata, i-am zis clar ca vreau sa facem sex si a zis ok ca vine, dar a venit doar pana la mine la bloc si m-a invitat sa stam in masina, zis si facut, dar in tot acest timp am incercat sa tot o intreb sa vina la mine sus dar n-a venit si am stat doar in masina, dar de ce ar veni pana aproape de mine dupa ce reusesc sa o conving si totusi nu urca in apartament, banuiesc ca mi-a pus o bariera dar tot nu-s sigur ce n-a mers? Oare ce n-a mers?

8 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Fata a vrut s-o **** in masina

| darrio2007 a răspuns:

Poate a vrut sa te cunoasca mai bine, inainte de a face sex. Nu ti-a spus vreun preț?

| wildthing a răspuns:

I-a placut de tine, deci nu voia sa refuze sa va intalniti, dar in acelasi timp nu voia sa o tratezi ca pe o curva...de-aia nu s-a culcat cu tine, a sperat ca vei dori de la ea ceva mai mult decat doar un footai de-o noapte. Pe scurt, ea ar vrea sa fie iubita ta, nu doar sa o footi si atat.

| vasile2222 a răspuns (pentru wildthing):

Asta sau poate s-a speriat putin de tine si nu a riscat sa urce happy

| wildthing a răspuns (pentru vasile2222):

De mine? happy

| Roliii explică (pentru wildthing):

Sincer asta as vrea si eu de la ea, o relatie, nu sa fie curva mea, chiar imi place asa cum e ea, si sincer si eu m-am gandit la varianta asta, doar ca nu-s prea sigur, acum, oare ce ar trebui sa fac?

| wildthing a răspuns (pentru Roliii):

Ce sa faci? Sa o respecti, sa iesiti impreuna, sa construiti o relatie, nu sa o chemi direct la footut.

| GabrielCumva2 a răspuns:

Are fetish cu masine