| PrivesteCatreCer a întrebat:

Am si eu o mica mare problema, ma atasez prea repede. Vorbesc cu o fata doar prin mesaje de o saptamana si deja ma simt atasat de ea. E ok? Chestia si mai nasoala e ca nu stiu sigur daca ma place si asta ma framanta foarte rau

Răspuns Câştigător
| UnulSimplu312 a răspuns:

Atunci nu esti pregatit nici sa fi acceptat
Eu iti propun sa incerci sa ii spui si daca te refuza aia e daca te accepta atunci iti urez baftawinking

8 răspunsuri:
| UnulSimplu312 a răspuns:

E bine ca esti o persoana care se ataseaza repede pentru ca asta inseamna ca chiar pui pasiune in ceea ce faci. Daca vrei sa stii daca te place de ce nu o intrebi? Daca esti pregatit pentru o relație eu iti propun sa incerci

| PrivesteCatreCer explică (pentru UnulSimplu312):

Simt ca daca n ar fi cum as vrea eu ar fi nasol pentru mine, nu sunt pergatit pentru ce raspuns mi ar da

| UnulSimplu312 a răspuns (pentru PrivesteCatreCer):

Daca nu esti pregatit pentru raspunsul ei atunci crezi ca esti pregatit pentru o relație?

Nu sunt pregatit sa fiu refuzat

| Jouliete a răspuns:

Faptul ca te atașezi repede înseamna ca esti o persoana buna fiindca vezi ce e bun in ceilalti. E posibil ca ea chiar sa își fi dat deja seama ca o placi, de aia daca nu poti sa afli prin alte moduri daca te place, ar trebui sa incerci sa o intrebi chiar daca te refuza fiindca nu trebuie sa ramai confuz sau sa incerci in continuare in zadar.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și cum o placi așa prin mesaje? Ai văzut-o măcar?

Mersi pentru sfaturi!

| UnulSimplu312 a răspuns (pentru PrivesteCatreCer):

Cu drag happy